Hikaye ve fizik motoru olarak 4'ü daha iyi buluyorum. Ben olsam ilk 4 oynardim.
Detaylar
Kim cevapladı?GTA 5 denilince ilk akla gelen Turbox kasa satan mahalle bilgisayarcısına giden 12 yaşında veledin GTA 5 kaldırır mı diye sorması. Çocuk oyunu. Olaya daha hikayesel yaklaşan ve karaktere bağlanmak isteyen kişi için tartışmasız GTA 4 daha iyi bir oyundur. Bir tek renk paleti sıkıntı.
Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5 tabii ki. Çok daha iyi bir açık dünya, daha iyi bir hikaye ve daha keyifli oynanışı var.
Son düzenleyen: Moderatör:
miraçov
Üstün
Kesinlikle GTA 5.GTA 4 evet güzel oyun hikaye olarak da daha çok beğeniyorum ama o soluk renk paketi oyundan soğuttu beni. GTA 5'in renk paleti çok güzel. Ayrıca Los Santos efsane duruyor GTA 5'te.
Sorun bitmiyorrr
Yetkin
Benim için en önemli şey hikaye olduğundan direkt gta 4 diyeceğim. Onun haricinde Gta 5 ile gta 4 arasında rengi dışında bir fark göremiyorum. İkisinde de çevre çok boş hissetiriyor, ayrıca hayran kalınıp oynamaya devam edilecek bir grafik olmadığı için hikaye sonrası sildim.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
GTA 4'ün hikayesi, GTA 5'in ucuz hikayesine taş çıkartır.
Levian
Çalışkan
sen becerikli değilsin o yüzdenAraba kullanırken viraj dönmenin nerdeyse imkansız olduğu bir oyuna "Fizik motoru abi yahh" denilmesi yok mu? Gerçek hayat bile bu kadar zor değil. Kesinlikle 5 çok daha iyi bir oyun.