Orhun Kayaalp'den izlerim ayrıca oyunu almaya param yetmez :(
Şu dünyada şu ana kadar sadece Hogwarts Legacy'i heyecanla bekledim. O da çıktı çıkmasına ben hâla alamadım.
Ayrıca GTA serisinin ciddi bir fanı değilim. İlk fragman çıktığında bir hype ile ben de meraklandım ama çok da bir olay yok.

Hikayesini değil de teknik anlamda merak ediyorum çünkü gözüken sektöre yeni bir teknik devrim götüreceği yönünde hikayesel anlamda ise hiçbir şey beklemiyorum. GTA 5'in hikayesini de sevmemiştim. He HL3 olsa beklerdim çünkü onun hikaye anlamında da devrim yapmasını bekliyorum.

Bu adamlar ne zaman oyun yapsa “vay Azıcık Mantıklı Konuşun” diyorum. Bunu diyen de sadece ben değilim. Adamlar sanat eseri yapıyorlar, yeni dünya yaratıyorlar. Uzun zamandır beklediğim ilk ve tek oyun.

Ben şimdiye kadar hiçbir GTA oyununun hikayesinin %10'una bile gelemedim çünkü sıkılıyorum. Genelde mod menü indirip açık dünya da kafama göre geziniyorum. Muhtemelen yine aynı olacak. Aşırı iyi hikayesi filan çıkarsa belki denerim.
Bende full oynamadım Gta 5'i araba modu filan indirir takılırım ara sıra.

Cidden diye sanki bütün hayatımdaki en önemli olay olacak gibi abartmaya gerek yok bence. Ama yine de tabii ki merakla bekliyorum. Tam oynanış videoları nasıl olacak diye. Çünkü fiyatı çıktığında şimdi çıktığından daha pahalı olacak Türkiye'de. Bir de bilgisayar kaldıracak mı diye merak ediyorum.

RDR 2'de olan grafik ve atmosferi her gördüğüm zaman GTA 6'yı hayal bile edemiyorum.

Hikâyesini oynayıp köşeye atacağım ama bu kadar büyük ve geniş bir açık dünya yapılınca gez gez bitmez.