U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.938 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 16 Ocak 2026 #1 Merhaba, bu forum dışında GTA online için oyun arkadaşı hangi platformdan bulabilirim? Bu forum dışında dememin sebebi gruplaşmadan dolayı bu forumda oyun arkadaşı aramak yasak diye biliyorum.
Merhaba, bu forum dışında GTA online için oyun arkadaşı hangi platformdan bulabilirim? Bu forum dışında dememin sebebi gruplaşmadan dolayı bu forumda oyun arkadaşı aramak yasak diye biliyorum.
adios Bilgin Sosyal Locası Gelişen Oyun Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 827 Makaleler 1 Çözümler 111 Beğeniler 1.137 Yer Death 16 Ocak 2026 #2 FiveM sunucularında bulunabilir.
KS KS U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.938 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 16 Ocak 2026 #3 adios dedi: FiveM sunucularında bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Sunucudan bahsettiğiniz discord sunucusu mu yoksa başka bir şey mi? Bilmediğim için soruyorum.
adios dedi: FiveM sunucularında bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Sunucudan bahsettiğiniz discord sunucusu mu yoksa başka bir şey mi? Bilmediğim için soruyorum.
gesaffelstein Yetkin Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 372 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 336 28 Mart 2026 #4 Uranos dedi: Sunucudan bahsettiğiniz discord sunucusu mu yoksa başka bir şey mi? Bilmediğim için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum hala oynuyorsan beraber heist falan yapabiliriz.
Uranos dedi: Sunucudan bahsettiğiniz discord sunucusu mu yoksa başka bir şey mi? Bilmediğim için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum hala oynuyorsan beraber heist falan yapabiliriz.