Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba, biliyorsunuz ki Steam'de şu an GTA San Andreas indirime girdi ama böyle boş boş takılmak sıkıcı oluyormuş mod yüklerseniz daha iyi olur diyorlar ama mod nasıl yükleniyor bilmiyorum. Videolardan bulamadım videoların tarihi mesela mod nasıl kurulur yazıyorum YouTube'a ama 2024 falan yazıyor başlıkta tarihin önemi var mı yoksa her tarih için çalışır mı? Yoksa 2025'te çalışmıyor mu buyüzden videolara tıklamadım, o yüzden size sormak istedim. Bu arada oyun Steam'den ve orijinal mod nasıl indiriliyor yardım eder misiniz? Edenlere şimdiden teşekkür ediyorum iyi günler.

Öncelikle downgrade edeceksiniz. Sonrasında da CLEO yukleyeceksiniz.

ustteki olmazsa da:

Eger sürüm dusurmezsen oyunun rezalet çalışır. Birkaç patch daha yapman gerek bulup atacağım ki ekran ayarlari vs. 1080p, 1440p desteklesin.

İndireceğiniz moda göre kurulumu değişir. Baştan CLEO dosyalarını oyun klasörüne atmanızı tavsiye ederim. Hangi modu kuracağınızı yazarsanız ona göre kurulumunu anlatabiliriz.

GTA all diye bir site var. Oradan mod yüklerseniz özel bir programla yükleniyor, o program otomatik modu kuruyor. Otomatik kurulum isterseniz bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam downgrade etmeyi biliyorumda Cleo nasıl indireceğimi bilmiyorum 2024 diyorlar illaki videoların tarihi 2025 olması lazımmı yoksa 2024 yazan videolarda oluyor mu?

Ferk etmez olur, silent patch yapmayı da unutmayın oyunun bellek vs. gibi bir ton sorun var.