Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sorun çözüldü arkadaşlar. Uzak bağlantı ile hatayı buldum.
Çözüm:
Paylaştığımız Türkçe yama, aslında çalışıyor. ( http://files.teteos.net/games/gtasa/languages/turkish_legacy_noenglish.zip )
Arkadaşımızın bilgisayarında çalışmamasının nedeni, "modloader" tarafından yüklenen bir modun içerisinde Türkçe karakterler için kritik dosya olan models/fonts.txd dosyası içermesiydi. Mod, fonts.txd dosyamızı geçersiz kılıyordu.
Linkteki dosya bizi çözüme götürdüğü için silinmeyecektir.
Çözüm:
Paylaştığımız Türkçe yama, aslında çalışıyor. ( http://files.teteos.net/games/gtasa/languages/turkish_legacy_noenglish.zip )
Arkadaşımızın bilgisayarında çalışmamasının nedeni, "modloader" tarafından yüklenen bir modun içerisinde Türkçe karakterler için kritik dosya olan models/fonts.txd dosyası içermesiydi. Mod, fonts.txd dosyamızı geçersiz kılıyordu.
- Makaleler
- 14
(Anydesk bağlantısı kuruldu.)
Son düzenleme:
- Makaleler
- 14
Sorun çözüldü arkadaşlar. Uzak bağlantı ile hatayı buldum.
Çözüm:
Çözüm:
Son düzenleme:
Hocam hangi mod hatayı yapıyormuş?Sorun çözüldü arkadaşlar. Uzak bağlantı ile hatayı buldum.
Çözüm:
Arkadaşımızın bilgisayarında çalışmamasının nedeni, "modloaders" tarafından yüklenen bir modun içerisinde Türkçe karakterler için kritik dosya olan models/fonts.txd dosyası içermesiydi. Mod, fonts.txd dosyamızı geçersiz kılıyordu.
- Makaleler
- 14
HQ Texts isminde bir mod yüklenmiş. Yazı tipi dosyasını düzenleyen herhangi bir mod, Türkçe karakter destekli yamanın doğru çalışmasına engel olabilir. Widescreen Fix modunu da fonts.txd olmadan kullanabilirsin.
Downgrade'li sürüm falan fistan indirmiştim ondan hazır böyle mod gelmiş demek ki. Oyunu daha iyi yapacak fix mod vs var mı bu arada? Attığın konuya baktım ama link vs göremedim.HQ Texts isminde bir mod yüklenmiş. Yazı tipi dosyasını düzenleyen herhangi bir mod, Türkçe karakter destekli yamanın doğru çalışmasına engel olabilir. Widescreen Fix modunu da fonts.txd olmadan kullanabilirsin.
- Makaleler
- 14
Konudaki oyunun iki sorunu var. Bu iki sorunu çözmeye başarabilirsem yayınlamayı düşünüyorum.Downgrade'li sürüm falan fistan indirmiştim ondan hazır böyle mod gelmiş demek ki. Oyunu daha iyi yapacak fix mod vs var mı bu arada? Attığın konuya baktım ama link vs göremedim.
1. Lowrider görevinin kontrolleri sorunlu.
2. Kamera animasyonunun yüksek FPS'de aşırı sallanması.
Hocam bir de oyunu oynadıktan sonra bazen ekranda dalgalanmalar oluyor gri renkte, yapımcılar kendisi eklemiş bunun Fix'i de var mıdır? Tekrar olursa SS atarım.Konudaki oyunun iki sorunu var. Bu iki sorunu çözmeye başarabilirsem yayınlamayı düşünüyorum.
1. Lowrider görevinin kontrolleri sorunlu.
2. Kamera animasyonunun yüksek FPS'de aşırı sallanması.
- Makaleler
- 14
Ben Anydesk kaynaklı sandım, az önce oyunda bazı objeler kaybolup ekran grileşiyordu. Az önceki Anydesk bağlantısı esnasında sorun meydana geldi mi? Eğer doğru gördüysem Memory Fix modu kurmamız gerekiyor.Hocam bir de oyunu oynadıktan sonra bazen ekranda dalgalanmalar oluyor gri renkte, yapımcılar kendisi eklemiş bunun Fix'i de var mıdır? Tekrar olursa SS atarım.
Yok öyle değil tüplü televizyonlar gibi yukarıdan aşağı şerit şeklinde beyaz ve grimsi çizgiler iniyor oyunda bazen.Ben Anydesk kaynaklı sandım, az önce oyunda bazı objeler kaybolup ekran grileşiyordu. Az önceki Anydesk bağlantısı esnasında sorun meydana geldi mi? Eğer doğru gördüysem Memory Fix modu kurmamız gerekiyor.
O dediğiniz sorunda var.Ben Anydesk kaynaklı sandım, az önce oyunda bazı objeler kaybolup ekran grileşiyordu. Az önceki Anydesk bağlantısı esnasında sorun meydana geldi mi? Eğer doğru gördüysem Memory Fix modu kurmamız gerekiyor.
Yeni konular
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-