Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Haddonfield, Illinois
Şu hataları alıyorum ne yapmalıyım?

1746635866377.webp

1746635877538.webp

1746635883570.webp

Çözüm
Buradan ilgili paketleri kur. Hata gelirse tekrar yaz eksik DLL belirterek.

Çözüm

İndirdim kurdum ancak aynı hataları ardında da bu hatayı veriyor. Oysaki daha az önce sitesinden indirmiştim en güncel halini.

1746636343220.webp

Update tuşuna basınca yine aynı hataları veriyor.
@Recep Baltaş abi bakabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hataları derken? Birebir aynı DLL hatalarını mı? Eğer öyle ise elle DLL indirdin mi?
Attığı son ekran görüntüsünde Rockstar Launcher güncelleme uyarısı vermiş. Sanırım konu artık DLL değil.

İndirdim kurdum ancak aynı hataları ardında da bu hatayı veriyor. Oysaki daha az önce sitesinden indirmiştim en güncel halini.

Eki Görüntüle 146506

Update tuşuna basınca yine aynı hataları veriyor.
@Recep Baltaş abi bakabilir misin?
Oyunu hangi platformdan indirdiniz?

Attığı son ekran görüntüsünde Rockstar Launcher güncelleme uyarısı vermiş. Sanırım konu artık DLL değil.

Oyunu hangi platformdan indirdiniz?
Epicten indirdim. Uygulama üzerinde tıklıyorum kısa bir süre çalışıyor diyor sonra tepkı vermeden tekrar başlat yazıyor. Rockstar launcherden kaynaklı sanırım dedim onu sildim yüklemeye çalıştım bu hatayı vermeye başladı. DLL hatası devam ediyor yani.
Aynı hataları derken? Birebir aynı DLL hatalarını mı? Eğer öyle ise elle DLL indirdin mi?
Evet aynı hataları veriyor. DLL dosyalarını indirince gözüken konuma mı atmam lazım?

Epicten indirdim. Uygulama üzerinde tıklıyorum kısa bir süre çalışıyor diyor sonra tepkı vermeden tekrar başlat yazıyor. Rockstar launcherden kaynaklı sanırım dedim onu sildim yüklemeye çalıştım bu hatayı vermeye başladı. DLL hatası devam ediyor yani.

Evet aynı hataları veriyor. DLL dosyalarını indirince gözüken konuma mı atmam lazım?
Sizden ricam Anydesk uygulamasını kurup bana ID verebilir misiniz?

"Download Microsoft Visual C++ 2015-2019 Redistributable Package" kurmanıza rağmen bu hataları alıyorsanız hepsi bir arada toparladığım paketi denemek istiyorum. Olmadı Rockstar Launcher'in yanına DLL dosyalarını yerleştiririz.

Sizden ricam AnyDesk uygulamasını kurup bana ID verebilir misiniz?

"Download Microsoft Visual C++ 2015-2019 Redistributable Package" kurmanıza rağmen bu hataları alıyorsanız hepsi bir arada toparladığım paketi denemek istiyorum. Olmadı Rockstar Launcher'in yanına DLL dosyalarını yerleştiririz.

Hocam PC'yi yeniden başlattım Logitech G HUB adı altına aynı hataları tekrar verdi.

1746639578858.webp

1746639586057.webp

1746639592941.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.