Şu hataları alıyorum ne yapmalıyım?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Buradan ilgili paketleri kur. Hata gelirse tekrar yaz eksik DLL belirterek.
Eksik DLL dosyası hatası alan okurlarımız için bir DLL dosya veri tabanı oluşturuyoruz. Bu veri tabanı sayesinde hangi DLL dosyası için hangi paketi indirmeniz gerektiğini kolayca bulabileceksiniz.
mss32.dll: Miles Sound System > Oyununuzun kullandığı sürüme uygun olanı indirmeniz gerekiyor.tzres.dll: Time Zones resource > Saat dilimlerinden sorumlu DLL dosyasıdır.d3dx9_43.dll: DirectX İndirme AracıMFC120.DLL, MFC120U.DLL, MSVCP120.DLL, MSVCP140.DLL, MSVCP140D.DLL, MSVCR120.DLL, VCCORLIB120.DLL, VCOMP120.DLL, VCAMP120.DLL...
- Recep Baltaş
- Forum: Windows 11
Eksik DLL dosyası hatası alan okurlarımız için bir DLL dosya veri tabanı oluşturuyoruz. Bu veri tabanı sayesinde hangi DLL dosyası için hangi paketi indirmeniz gerektiğini kolayca bulabileceksiniz.
mss32.dll: Miles Sound System > Oyununuzun kullandığı sürüme uygun olanı indirmeniz gerekiyor.tzres.dll: Time Zones resource > Saat dilimlerinden sorumlu DLL dosyasıdır.d3dx9_43.dll: DirectX İndirme AracıMFC120.DLL, MFC120U.DLL, MSVCP120.DLL, MSVCP140.DLL, MSVCP140D.DLL, MSVCR120.DLL, VCCORLIB120.DLL, VCOMP120.DLL, VCAMP120.DLL...
- Recep Baltaş
- Recep Baltaş
İndirdim kurdum ancak aynı hataları ardında da bu hatayı veriyor. Oysaki daha az önce sitesinden indirmiştim en güncel halini.
Update tuşuna basınca yine aynı hataları veriyor.
@Recep Baltaş abi bakabilir misin?
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hataları derken? Birebir aynı DLL hatalarını mı? Eğer öyle ise elle DLL indirdin mi?
- Makaleler
- 14
Attığı son ekran görüntüsünde Rockstar Launcher güncelleme uyarısı vermiş. Sanırım konu artık DLL değil.Aynı hataları derken? Birebir aynı DLL hatalarını mı? Eğer öyle ise elle DLL indirdin mi?
Oyunu hangi platformdan indirdiniz?İndirdim kurdum ancak aynı hataları ardında da bu hatayı veriyor. Oysaki daha az önce sitesinden indirmiştim en güncel halini.
Eki Görüntüle 146506
Update tuşuna basınca yine aynı hataları veriyor.
@Recep Baltaş abi bakabilir misin?
Epicten indirdim. Uygulama üzerinde tıklıyorum kısa bir süre çalışıyor diyor sonra tepkı vermeden tekrar başlat yazıyor. Rockstar launcherden kaynaklı sanırım dedim onu sildim yüklemeye çalıştım bu hatayı vermeye başladı. DLL hatası devam ediyor yani.Attığı son ekran görüntüsünde Rockstar Launcher güncelleme uyarısı vermiş. Sanırım konu artık DLL değil.
Oyunu hangi platformdan indirdiniz?
Evet aynı hataları veriyor. DLL dosyalarını indirince gözüken konuma mı atmam lazım?Aynı hataları derken? Birebir aynı DLL hatalarını mı? Eğer öyle ise elle DLL indirdin mi?
- Makaleler
- 14
Sizden ricam Anydesk uygulamasını kurup bana ID verebilir misiniz?Epicten indirdim. Uygulama üzerinde tıklıyorum kısa bir süre çalışıyor diyor sonra tepkı vermeden tekrar başlat yazıyor. Rockstar launcherden kaynaklı sanırım dedim onu sildim yüklemeye çalıştım bu hatayı vermeye başladı. DLL hatası devam ediyor yani.
Evet aynı hataları veriyor. DLL dosyalarını indirince gözüken konuma mı atmam lazım?
"Download Microsoft Visual C++ 2015-2019 Redistributable Package" kurmanıza rağmen bu hataları alıyorsanız hepsi bir arada toparladığım paketi denemek istiyorum. Olmadı Rockstar Launcher'in yanına DLL dosyalarını yerleştiririz.
Sizden ricam AnyDesk uygulamasını kurup bana ID verebilir misiniz?
"Download Microsoft Visual C++ 2015-2019 Redistributable Package" kurmanıza rağmen bu hataları alıyorsanız hepsi bir arada toparladığım paketi denemek istiyorum. Olmadı Rockstar Launcher'in yanına DLL dosyalarını yerleştiririz.
Hocam PC'yi yeniden başlattım Logitech G HUB adı altına aynı hataları tekrar verdi.
- Makaleler
- 14
Logitech G HUB Oyun Yazılımı da size aynı hatayı vermiş. Eğer Anydesk uygulamasını kurarsanız beraber bakıp çözümü forumda paylaşmaktan yanayım.Hocam PC'yi yeniden başlattım Logitech G HUB adı altına aynı hataları tekrar verdi.
Eki Görüntüle 146525
Eki Görüntüle 146526
Eki Görüntüle 146527
1 070 172 488.Logitech G HUB Oyun Yazılımı da size aynı hatayı vermiş. Eğer Anydesk uygulamasını kurarsanız beraber bakıp çözümü forumda paylaşmaktan yanayım.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-