Şu hataları alıyorum ne yapmalıyım?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Buradan ilgili paketleri kur. Hata gelirse tekrar yaz eksik DLL belirterek.
Eksik DLL dosyası hatası alan okurlarımız için bir DLL dosya veri tabanı oluşturuyoruz. Bu veri tabanı sayesinde hangi DLL dosyası için hangi paketi indirmeniz gerektiğini kolayca bulabileceksiniz.
mss32.dll: Miles Sound System > Oyununuzun kullandığı sürüme uygun olanı indirmeniz gerekiyor.tzres.dll: Time Zones resource > Saat dilimlerinden sorumlu DLL dosyasıdır.d3dx9_43.dll: DirectX İndirme AracıMFC120.DLL, MFC120U.DLL, MSVCP120.DLL, MSVCP140.DLL, MSVCP140D.DLL, MSVCR120.DLL, VCCORLIB120.DLL, VCOMP120.DLL, VCAMP120.DLL...
- Recep Baltaş
- Forum: Windows 11
- Makaleler
- 14
Bağlanıyorum. "hasanmerkit" isminde bağlantı isteği gelecek. Kabul edin.
Size kim DLL dosyası indirmeniz gerektiğini söyledi?DLL dosyalarını indirince gözüken konuma mı atmam lazım?
Konu başından beri DLL dosyasıyla alakalı. Hatta kişi muhtemelen eksik bilgi veriyor.Attığı son ekran görüntüsünde Rockstar Launcher güncelleme uyarısı vermiş. Sanırım konu artık DLL değil.
alexandre30
Becerikli
Basit bir Runtime hook olayını ne kadar büyütmüşsünüz, C++ Runtime kurulmadığı takdirde sistemin API bilgilerini hook'layarak yüksek ihtimal, ayrı bir uygulamada bir sorun algıladı. Bilgisayar direkt yanımda olmadan neyi hook'ladı bilemeyeceğim fakat basit bir .dll Runtime hatasını bu kadar büyütmek, gülünç.Size kim DLL dosyası indirmeniz gerektiğini söyledi?
Konu başından beri DLL dosyasıyla alakalı. Hatta kişi muhtemelen eksik bilgi veriyor.
- Makaleler
- 14
Bilgisayarı uzaktan kontrol ediyorum. Sanırım durum dediğiniz gibi. Gerekli programlar yüklü görünüyor. DLL eksiği değil. Durumu araştırıyorum.Size kim DLL dosyası indirmeniz gerektiğini söyledi?
Konu başından beri DLL dosyasıyla alakalı. Hatta kişi muhtemelen eksik bilgi veriyor.
yusufumm07
Üstün
Gülünç değil bilmeyene zor gelir.Basit bir Runtime hook olayını ne kadar büyütmüşsünüz, C++ Runtime kurulmadığı takdirde sistemin API bilgilerini hook'layarak yüksek ihtimal, ayrı bir uygulamada bir sorun algıladı. Bilgisayar direkt yanımda olmadan neyi hook'ladı bilemeyeceğim fakat basit bir .dll Runtime hatasını bu kadar büyütmek, gülünç.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
Anydesk'ten ekran görüntüsü: Sorunun kaynağı Rockstar Games Launcher. Ben ne olur ne olmaz Microsoft Redist paketlerini tekrar kurdum.
"Bekara karı boşamak kolay." diye bir laf vardır, bu da onun gibi.
Değil. Sorunun kaynağı elle kopyaladığı DLL dosyaları.
- Makaleler
- 14
Haklısınız. Uyuşmayan sürüm kopyaladıysa bu hatalara neden oluyor. Ben Rockstar'a müdahele edince onarmış olabilir.Değil. Sorunun kaynağı elle kopyaladığı DLL dosyaları.
Elle DLL yükleme işi pek mantıklı değil, başka sitelerden indirip de içeriye atmak özellikle.
Tamam, sonuç? Bağlanıp çözdün mü? Ne durumda konu?Haklısınız. Uyuşmayan sürüm kopyaladıysa bu hatalara neden oluyor.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.