Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Haddonfield, Illinois
Şu hataları alıyorum ne yapmalıyım?

1746635866377.webp

1746635877538.webp

1746635883570.webp

Çözüm
Buradan ilgili paketleri kur. Hata gelirse tekrar yaz eksik DLL belirterek.

Size kim DLL dosyası indirmeniz gerektiğini söyledi?

Konu başından beri DLL dosyasıyla alakalı. Hatta kişi muhtemelen eksik bilgi veriyor.
Basit bir Runtime hook olayını ne kadar büyütmüşsünüz, C++ Runtime kurulmadığı takdirde sistemin API bilgilerini hook'layarak yüksek ihtimal, ayrı bir uygulamada bir sorun algıladı. Bilgisayar direkt yanımda olmadan neyi hook'ladı bilemeyeceğim fakat basit bir .dll Runtime hatasını bu kadar büyütmek, gülünç.

Size kim DLL dosyası indirmeniz gerektiğini söyledi?
Konu başından beri DLL dosyasıyla alakalı. Hatta kişi muhtemelen eksik bilgi veriyor.
Bilgisayarı uzaktan kontrol ediyorum. Sanırım durum dediğiniz gibi. Gerekli programlar yüklü görünüyor. DLL eksiği değil. Durumu araştırıyorum.

Basit bir Runtime hook olayını ne kadar büyütmüşsünüz, C++ Runtime kurulmadığı takdirde sistemin API bilgilerini hook'layarak yüksek ihtimal, ayrı bir uygulamada bir sorun algıladı. Bilgisayar direkt yanımda olmadan neyi hook'ladı bilemeyeceğim fakat basit bir .dll Runtime hatasını bu kadar büyütmek, gülünç.
Gülünç değil bilmeyene zor gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.