Şu hataları alıyorum ne yapmalıyım?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Buradan ilgili paketleri kur. Hata gelirse tekrar yaz eksik DLL belirterek.
Eksik DLL dosyası hatası alan okurlarımız için bir DLL dosya veri tabanı oluşturuyoruz. Bu veri tabanı sayesinde hangi DLL dosyası için hangi paketi indirmeniz gerektiğini kolayca bulabileceksiniz.
mss32.dll: Miles Sound System > Oyununuzun kullandığı sürüme uygun olanı indirmeniz gerekiyor.tzres.dll: Time Zones resource > Saat dilimlerinden sorumlu DLL dosyasıdır.d3dx9_43.dll: DirectX İndirme AracıMFC120.DLL, MFC120U.DLL, MSVCP120.DLL, MSVCP140.DLL, MSVCP140D.DLL, MSVCR120.DLL, VCCORLIB120.DLL, VCOMP120.DLL, VCAMP120.DLL...
- Recep Baltaş
- Forum: Windows 11
- Makaleler
- 14
Evet çözdüm. Rockstar Games ve Redist paketlerini yeniden yükledim. Şu anda oyunu deniyorTamam, sonuç? Bağlanıp çözdün mü? Ne durumda konu?
Hatalı kopyaladığı DLL dosyaları var mıydı?
- Makaleler
- 14
Kontrol etmeden Rockstar Launcher'i klasörüyle beraber (buradaki gelen mesajları görmeden) direk silmiştim. Eğer hatalı işlem yaptıysa indirilenler klasöründe ortaya çıkar. @Michael MYERS tekrar bağlanma isteği atacağım. Uygunsa kabul eder misiniz?
Hocam rockstar buga girmiş. Hesaba çık gir yapınca düzeldi o mevzu.Kontrol etmeden Rockstar Launcher'i klasörüyle beraber (buradaki gelen mesajları görmeden) direk silmiştim. Eğer hatalı işlem yaptıysa indirilenler klasöründe ortaya çıkar. @Michael MYERS tekrar bağlanma isteği atacağım. Uygunsa kabul eder misiniz?
Hatanın başından beri kaynağı eksik runtime ve sorunu yaşayan birinin internetten DLL indirmek yerine gereki runtime'ları kurması gerek. Bu bağlamda DLL veritabanı konusunu çözüm olarak seçtim.
- Makaleler
- 14
Runtime paketlerini tekrar kurdum. İşlemi izlemediniz mi? Rockstar tekrar hesap sordu orası ayrı.Hocam Rockstar buga girmiş. Hesaba çık gir yapınca düzeldi o mevzu.
Yok hocam migrate kısmında sıkıntı çıktı ya onu dedim de düzelmemiş.Runtime paketlerini tekrar kurdum. İşlemi izlemediniz mi? Rockstar tekrar hesap sordu orası ayrı.
- Makaleler
- 14
Masaüstünüzde Redist AIO klasörü oluşturdum ve onları tekrar kurdum. Bence ben bağlı iken işlemi izlemediniz. Yanlış yönlendirme yapıyorsunuz şu anda.Yok hocam migrate kısmında sıkıntı çıktı ya onu dedim de düzelmemiş.Oyuna girişte sıkıntı yok. Konu çözüldü.
Bir şey yönlendirmiyorum hocam yaptınız işte.Masaüstünüzde Redist AIO klasörü oluşturdum ve onları tekrar kurdum. Bence ben bağlı iken işlemi izlemediniz. Yanlış yönlendirme yapıyorsunuz şu anda.
- Makaleler
- 14
Ama sorun sadece Rockstar hesabıymış gibi cevap yazıyorsunuz. Microsoft Redist paketlerini kurdum, güncelleme eksiği var mı diye UnigetUI kurdum, winget upgrade --all komutu girdim. Sizin cevabınızı okuyacak birinin anlayacağı tek şey "Hesaptan çıkış yaptı ve tekrar hesaba girdi." olur.
Bütün bunları da gözünüzün önünde yaptım.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-