Şu hataları alıyorum ne yapmalıyım?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
mss32.dll: Miles Sound System > Oyununuzun kullandığı sürüme uygun olanı indirmeniz gerekiyor.tzres.dll: Time Zones resource > Saat dilimlerinden sorumlu DLL dosyasıdır.d3dx9_43.dll: DirectX İndirme AracıMFC120.DLL, MFC120U.DLL, MSVCP120.DLL, MSVCP140.DLL, MSVCP140D.DLL, MSVCR120.DLL, VCCORLIB120.DLL, VCOMP120.DLL, VCAMP120.DLL...Tamam şu şekilde toparlayıp konuyu kapatalım. @Hasan Merkit konunun asıl açılma sebebi olan .dll hatalarını düzeltti. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. Daha sonrasında konudan bağımsız olarak Legacy sürümündeki Online hesabımı Enhanced sürümüne aktarırken migrate hatası verdi. Bunun için ayrı konu açacağım.Ama sorun sadece Rockstar hesabıymış gibi cevap yazıyorsunuz. Microsoft Redist paketlerini kurdum, güncelleme eksiği var mı diye UnigetUI kurdum, winget upgrade --all komutu girdim. Sizin cevabınızı okuyacak birinin anlayacağı tek şey "Hesaptan çıkış yaptı ve tekrar hesaba girdi." olur.
Bütün bunları da gözünüzün önünde yaptım.
Tamamdır. Rockstar Games Launcher içerisine yanlış DLL dosyası atıldıysa bile benim ilk önce ona müdahele etmem sonucunda bunlar silindi diyebiliriz.Tamam şu şekilde toparlayıp konuyu kapatalım. @Hasan Merkit konunun asıl açılma sebebi olan .dll hatalarını düzeltti. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. Daha sonrasında konudan bağımsız olarak Legacy sürümündeki Online hesabımı Enhanced sürümüne aktarırken migrate hatası verdi. Bunun için ayrı konu açacağım.