Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Haddonfield, Illinois
Şu hataları alıyorum ne yapmalıyım?

1746635866377.webp

1746635877538.webp

1746635883570.webp

Çözüm
Buradan ilgili paketleri kur. Hata gelirse tekrar yaz eksik DLL belirterek.

Ama sorun sadece Rockstar hesabıymış gibi cevap yazıyorsunuz. Microsoft Redist paketlerini kurdum, güncelleme eksiği var mı diye UnigetUI kurdum, winget upgrade --all komutu girdim. Sizin cevabınızı okuyacak birinin anlayacağı tek şey "Hesaptan çıkış yaptı ve tekrar hesaba girdi." olur.

Bütün bunları da gözünüzün önünde yaptım.
Tamam şu şekilde toparlayıp konuyu kapatalım. @Hasan Merkit konunun asıl açılma sebebi olan .dll hatalarını düzeltti. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. Daha sonrasında konudan bağımsız olarak Legacy sürümündeki Online hesabımı Enhanced sürümüne aktarırken migrate hatası verdi. Bunun için ayrı konu açacağım.

Tamam şu şekilde toparlayıp konuyu kapatalım. @Hasan Merkit konunun asıl açılma sebebi olan .dll hatalarını düzeltti. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. Daha sonrasında konudan bağımsız olarak Legacy sürümündeki Online hesabımı Enhanced sürümüne aktarırken migrate hatası verdi. Bunun için ayrı konu açacağım.
Tamamdır. Rockstar Games Launcher içerisine yanlış DLL dosyası atıldıysa bile benim ilk önce ona müdahele etmem sonucunda bunlar silindi diyebiliriz.

Microsoft Redist paketlerini tekrar kurmamız ile Logitech programının ve Rockstar Games Launcher'in sorun çıkarmadan çalışmaya başladığını gördük.

Yani aslında çözüm buydu: https://techolay.net/sosyal/konu/dll-dosya-veri-taban.1116/ (Recep Baltaş'ın ilk cevabı doğruydu.)

Bence bu konuyu artık kapatabiliriz. İyi oyunlar dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.