Detaylar
Kim cevapladı?Grand Theft Auto 5 CD Key Satın Al
Grand Theft Auto V Premium Edition CD Key satın al, maceraya atıl. Üye ol, Grand Theft Auto V Premium Online Edition al.
Global key satıcıları arasında kıyas istersen buraya bakmanı öneririm:
Buy GTA 5 Steam Key Compare Prices - AllKeyShop.com
Want GTA 5 PC game for free? Join Allkeyshop's rewards program, earn points and get a free CD Key!
Global için Driffle, CDKeys.com ve Kinguin fena yerler değiller. Gördüğüm kadarıyla daha pahalılar ama Türkiye'deki satan siteden.
Güvenilir mi şurası?Global key satıcıları arasında kıyas istersen buraya bakmanı öneririm:
O siteyi satın almaktan daha çok kıyas için attım. Akakçe gibi bir mantığı var. Ne, nerede daha ucuz onu gösteriyor.
Fiyat kıyasında görülen siteler içinde ise Driffle, G2A ve Kinguin'den alım yaptım zamanında. Hiçbirinde sorun yaşamadım.
Konu sahibinin Steam key olarak belirtmesine dikkat etmeden atmışım, yine de mantıklı olan non-Steam key almak. Steam key ya bulunmuyor, ya da gereksiz pahalı.
Son düzenleme:
GTA 5’in Steam key’i bulunduğunu düşünmüyorum. Rockstar Key’i olarak indirimli halinden 100-200 TL daha ucuza alabilirsin gibi gözüküyor.
“Steam kütüphanemde olmasını istiyorum.” dersen 11 gün sonraki yaz indiriminde 100-200 TL fazla ödeyip alabilirsin.
“Steam kütüphanemde olmasını istiyorum.” dersen 11 gün sonraki yaz indiriminde 100-200 TL fazla ödeyip alabilirsin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-