Selam, yakın zamanda elime güzel bir para geçecek ve GTA 6'yı deneyimlemek için bu iki konsoldan birini alma kararı aldım. Hangisini almalıyım? Uzun dönem odaklı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
XBOX'a doğru düzgün oyun çıkmıyor. PS daha mantıklı. Satması da daha kolay.
Son düzenleyen: Moderatör:
PS 5 tabii ki. 
3 yıllık Gamepass Ultimate üyeliğim var o yüzden yüşünmüştüm.XBOX'a doğru düzgün oyun çıkmıyor. PS daha mantıklı. Satması da daha kolay.
Oyun fiyatları ne durumda acaba?
Xbox'taki oyunlar bilgisayar ile ayni, yani ust duzey PC var ise (ki sende var) Xbox almak ufaktan zengin isi ve luzumsuz. PS5 almani oneririm, en azindan kendine ozel oyunlari var. Ayrica DualSense avantaji var.
Aslında bilgisayarım çok iyi değil ve açıksası PS'te sadece FIFA ve GTA VI oynayacağımı düşünüyorum. Bu sebepten dolayı aslında ikinci elden Temiz bir XBOX Series S veya X düşürüp sonra satabilirim aslında.Xbox'taki oyunlar bilgisayar ile ayni, yani ust duzey PC var ise (ki sende var) Xbox almak ufaktan zengin isi ve luzumsuz. PS5 almani oneririm, en azindan kendine ozel oyunlari var. Ayrica DualSense avantaji var.
RamKokusuSeven 33
Üstün
- Makaleler
- 1
PS 5 valla bak hiç pişman değilim.
@Milas, Series S ile GTA 6 oynamayi dusunuyorsaniz bence vazgecin o fikirden. Ust duzeyden bahsederken de 5080-90'dan bahsetmiyorum elbette, cogu oyunu aciyordur herhalde bilgisayariniz. O yuzden size bir artisi olmayacak. Belki PS5 alinca fikriniz degisebilir, Exclusive oyunlara erisme imkaniniz olunca oynamamak icin pek sebep kalmiyor.
Sana soyle soyleyeyim. Ben gecmiste Xbox One X kullanmistim ilk ciktigi yil almistim. RDR 2, GTA 5 gibi oyunlar Playstation da her ay indirime girerken Xbox da sabitti ve normal fiyatindan daha fazlaydi. PS5 ozel indirimlerle daha ucuza geliyor oyunlara erismek.3 yıllık Gamepass Ultimate üyeliğim var o yüzden yüşünmüştüm.
Oyun fiyatları ne durumda acaba?
Simdi birisi cikar gelir yok Gamepass var bilmem ne var. Bunlar hikaye. Kac defa ekleyip cikardilar Gamepass'e bu oyunlari. Xbox kullanicilariyla dalga geciyor baska bir sey degil.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Ay ışığı altında köyde uzun pozlama (gece yarısı) | Fujifilm X-S20
- DarthGorsoy
-
-