Ethem Efe 85

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Sitenin ismini vermeyeceğim, olaylar malum. Kripto üzerinden anket başlatmış kısacası; şu an seçilen sızıntı gündüz uçak sürüşünün oynanışı ve sabah 10.30’da paylaşacağını söylüyor.

Bunun dışında elinde paylaşacağı daha çok şey olduğunu iddia ediyor, hatta Rockstar Games'ten özür ve açıklama bekliyor.

Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Güncel paylaşılan sızıntılar inanılmaz iyi duruyor bence. Dokular, fizik ve ışıklandırma mükemmel; UI ve karakter hareketleri şu an biraz kötü duruyor ancak eski bir build olduğu için oyun çıkana kadar kesinlikle düzeleceğini düşünüyorum.

Komedi gibi olay ya, adamı Johnny Silverhand sanarsın...

1787192684129.webp

Son sizinti birebir RDR 2'nin aynisi gibi. Sanki RDR 2 modu gibi oyun yapmis Rockstar.
Hoşuma gitti o yönde gitmeleri, animasyonlar çok ham gözüküyor ancak onu düzeltmişlerdir. Greet, taunt sistemi çok iyi; araba benzin sistemi, mafia serisindeki gibi polislerin sizi hatırlaması, honor sistemi falan oldukça iyi.

Beta olmasına rağmen grafikler muazzam gözüküyor. Bu arada 10.30 değil, 12.30 sanırım. Leak çıksın, bakacağım. Uçakları nasıl yaptılar acaba?

Son sizinti birebir RDR 2'nin aynisi gibi. Sanki RDR 2 modu gibi oyun yapmis Rockstar.
1787201736346.webp

Bunun böyle olacağı belliydi ki, GTA 5 ile kıyaslamak yerine adamların son oyunu ile kıyaslamak her zaman daha mantıklı. Ben sadece fizik motorunu sızıntılarda beğenmedim; çok kötü görünüyor. Umarım o build test için yapılan sürümlerden biridir. Fizik motoru konusunda bu kadar kötü beklemiyordum; Realtime fizik yapabilen bir firmadan bahsediyoruz.

Eki Görüntüle 274671
Bunun böyle olacağı belliydi ki, GTA 5 ile kıyaslamak yerine adamların son oyunu ile kıyaslamak her zaman daha mantıklı. Ben sadece fizik motorunu sızıntılarda beğenmedim; çok kötü görünüyor. Umarım o build test için yapılan sürümlerden biridir. Fizik motoru konusunda bu kadar kötü beklemiyordum; Realtime fizik yapabilen bir firmadan bahsediyoruz.
Neyi beğenmediniz fizik konusunda? Kaza fizikleri falan oldukça düzgün duruyor.

Eki Görüntüle 274671
Sahsen fizik olarak araba surusunu cok begendim.