Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
PS2 emulatoru kullanarak oynayabilirsin.
Grand Theft Auto: Vice City Free Download » SteamRIP
Grand Theft Auto: Vice City Free Download SteamRiP.com Get GTA Vice City PC game for free instantly and play pre-installed on SteamRiP
- Makaleler
- 1
Buradan indirebilirsiniz hocam, güvenlidir merak etmeyin. İçiniz rahat etmezse sitenin güvenilirliğini internetten kontrol edebilirsiniz.![]()
Grand Theft Auto: Vice City Free Download » SteamRIP
Grand Theft Auto: Vice City Free Download SteamRiP.com Get GTA Vice City PC game for free instantly and play pre-installed on SteamRiPsteamrip.com
Merakımdan soruyorum, daha önce de bu siteyi çok meth eden oldu. Ben şu Crimson desert denen oyunu oynamadım ve çok oynamak istiyorum fakat çok pahalı. Sorum şuydu: Madem bu kadar güvenli, bu site nasıl bu kadar insan Steam'den alır ki? O kadar mı güvenli?
RamKokusuSeven 8
Uzman
Güvenli bir site tabii ki. Fakat her zaman güvenli olacak diye bir şey yok. Steam içinde aynı çok virüslü oyun gördük. Steam'dan alanlar ise başarımlar olsun, oynanma saati olsun ya da korsan almak istememelerinden oluyor.Merakımdan soruyorum, daha önce de bu siteyi çok meth eden oldu. Ben şu Crimson desert denen oyunu oynamadım ve çok oynamak istiyorum fakat çok pahalı. Sorum şuydu: Madem bu kadar güvenli, bu site nasıl bu kadar insan Steam'den alır ki? O kadar mı güvenli?
NqrkOz 41
Üstün
- Makaleler
- 6
Rockstar Games üzerinden satın alınabiliyor galiba, isterseniz bakabilirsiniz.
- Makaleler
- 1
Güvenli bir site tabii ki. Fakat her zaman güvenli olacak diye bir şey yok.
O ne demek? Tek bir yerden yönetilmiyor mu?
Şöyle hocam, 'güvenilir' demek 'asla virüs bulaşmaz' demek değildir. SteamRIP, popüler topluluklar tarafından test edilmiş ve içine kasıtlı olarak zararlı yazılım koymadığı bilinen bir site. Bu sebepten öneriliyor. Ancak yarın bir gün sitenin hacklenmeyeceğini veya bulut sunucusundaki bir dosyanın değiştirilmeyeceğini kimse garanti edemez. Steam'den aldığında bunları düşünmezsin; korsanda ise risk her zaman vardır, sadece bu sitede risk minimumdur. (ve birkaç diğer sitede)Merakımdan soruyorum, daha önce de bu siteyi çok meth eden oldu. Ben şu Crimson desert denen oyunu oynamadım ve çok oynamak istiyorum fakat çok pahalı. Sorum şuydu: Madem bu kadar güvenli, bu site nasıl bu kadar insan Steam'den alır ki? O kadar mı güvenli?
Onun dışında güncellemeler ve online oynama durumu var. Özellikle büyük oyunlarda online fix çok zor bulunur veya hiç olmayabilir; böyle durumlarda Steam veya diğer platformlar üzerinden satın almak zorunda kalırsınız zaten. Güncelleme geldiğinde size rahatlık sağlar, basitçe güncelleyebilirsiniz.
En temelde ise Steam'in bir ekosistemi var. Üstelik her ülkede ekonomi bizimki gibi kötü olmadığı için, toplam tercihlerde korsan oyun, genellikle sadece mecbur kalındığında tercih edilecektir.
RamKokusuSeven 8
Uzman
Zaten cevabı @Heitaus vermiş. Dediğimiz gibi korsan nereden indirirsen indir, risk seninledir. Steam'de bile risk var; korsanda her an virüs bulaşabilir.