13606

Gelişen
Öncelikle merhaba, WhatGeek'in var olan 30 euro gümrük limiti konusunda daha önce yardımcı olduğunu duydum ama pek bir bilgim yok ve yeni bir klavye almam lazım. WhatGeek'i uygun buldum ve alışverişi WhatGeek'ten yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim sorun yaşamadan? İlginiz için teşekkürler.

@Toby Fox bir iki soruda gördüğüm için etiketledim, yardımcı olabilirsen sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satın alım sonrası mail gönderince ürünün fiyatını düşük gösteriyorlar/hediye işaretliyorlar. YunExpress ile yolluyorlar, YunExpress ise Aras Kargo ve Kargoist tarzı firmalara veriyor. Devletle alakası yok yani. Vergi çıkmıyor, olası bir vergi çıkma durumunda ise çıkan vergiyi karşılıyorlar.

Yani WhatGeek'te 30 Euro limiti yok gibi düşünebilirsiniz.

Satın alım sonrası mail gönderince ürünün fiyatını düşük gösteriyorlar/hediye işaretliyorlar. YunExpress ile yolluyorlar, YunExpress ise Aras Kargo ve Kargoist tarzı firmalara veriyor. Devletle alakası yok yani. Vergi çıkmıyor, olası bir vergi çıkma durumunda ise çıkan vergiyi karşılıyorlar.

Yani WhatGeek'te 30 Euro limiti yok gibi düşünebilirsiniz.

hmm anladım peki bu 30 euroya kargo da eklenecekti ondan haberdarlar mıdır nasıl bir üslupla mail atayım aldıktan sonra

Hmm anladım peki bu 30 euroya kargo da eklenecekti ondan haberdarlar mıdır nasıl bir üslupla mail atayım aldıktan sonra.

Başka bir başlıkta dediklerinizi bulup satın aldım bakalım ne olacak güncellerim burayı bir güncelleme olunca.

Son düzenleme:
Hmm anladım peki bu 30 euroya kargo da eklenecekti ondan haberdarlar mıdır nasıl bir üslupla mail atayım aldıktan sonra

Başka bir başlıkta dediklerinizi bulup satın aldım bakalım ne olacak güncellerim burayı bir güncelleme olunca.

Hocam bir gelişme var mı ve size dönüş yaptılarsa ne cevap verdiler?

Öncelikle merhaba, WhatGeek'in var olan 30 euro gümrük limiti konusunda daha önce yardımcı olduğunu duydum ama pek bir bilgim yok ve yeni bir klavye almam lazım. WhatGeek'i uygun buldum ve alışverişi WhatGeek'ten yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim sorun yaşamadan? İlginiz için teşekkürler.

@Toby Fox bir iki soruda gördüğüm için etiketledim, yardımcı olabilirsen sevinirim.
Hocam ürününüz sorunsuz ulaştı mı? Bir de mailde ne cevap verdiler size

@Toby Fox, hocam müsait olduğunuzda benim konuya tekrar bakabilir misiniz

Son düzenleme: