İkisi de dikkatimi cezbetti hocam, teşekkür ederim ilginize.Cassandra (2025): Mükemmel değil ama fikir güzel; bu yıl çıktı, çerezlik, 6 bölüm.
Adolescence (2025): Geçen ay çıkmıştı, gerçek olaydan esinlenilmiş, izlemesi aslında keyifli ancak biraz ağır bir temposu var. 4 bölüm.
Detaylar
Kim cevapladı?LA Knight
Üstün
Maaliyeti fazla olduğu için çekim yapmayı bıraktıklarını açıklamışlardı.Hocam izlemiştim ancak bitirmemiştim, sevmiştim de diziyi. Acaba final mi yaptı yoksa sezon finali mi?
İzlendi ve beğenildi, teşekkür ederim öneri için hocam.The Watcher adlı dizi güzeldi. Ucu açık sonlu bitmesi dizi üzerinde düşünmene yardımcı oluyor, tavsiye ederim.
Beef'e şans verildi ancak beğenilmediBM'nin tamamını izlemedim. Çok uzun bölümlere sahip diye hatırlıyorum ama güzel öneri, iyi hatırlattınız. Bakabilirim. Yeni Dexter'ı izlemedim, eskisini bitirmiştim. Dahmer, Baby Reindeer, The Queen's Gambit, Alice in Borderland izlendi. Ben de birazcık dizi gurmesi sayılırımBeef'i bilmiyorum, bakacağım. Teşekkürler.
Cassandra üçüncü bölümdeyim, fena dizi değil. Muhtemelen bitiririm. Daha sonra da Adolescence önerisine bakacağım. Teşekkür ederim.Cassandra (2025): Mükemmel değil ama fikir güzel; bu yıl çıktı, çerezlik, 6 bölüm.
Adolescence (2025): Geçen ay çıkmıştı, gerçek olaydan esinlenilmiş, izlemesi aslında keyifli ancak biraz ağır bir temposu var. 4 bölüm.
Bunlar dışında önerebileceğim, bu yıl çıkmış ama Netflix'te olmayan tek sezonluk iki diziden biri Dexter: Resurrection, diğeri Daredevil: Born Again.
Yeni önerilere açığım. Mümkünse mini dizi ve yeni yapım olmasını rica ediyorum. Şimdiye kadar gelen öneriler de gayet başarılıydı.
- The Watcher (Tavsiye)
- Hostage
- Cassandra
- Gece Yarısı Ayini (Tavsiye)
- Bodies (Tavsiye)
- Archive 81 (Tavsiye)
- Marianne
- Devil in Ohio
- Griselda (Tavsiye)
- Unavailable
- Diplomat (Bu bir istisna çünkü mini dizi değil 3 sezon ama ef-sa-ne)
- The Beast in Me
- The Monster of Florence (Sıkıcıydı ama bitirdim).
- The Abandons
- His & Hers (Finali sürpriz biten dizilerden)
İzlediğim ve beğendiğim diziler. Ben de öneride bulunmuş olayım.
SunseTTime
Uzman
13 Reasons Why, Dahmer ve The Fall.
13 Reasons Why ve Dahmer izlendi. The Fall Netflix'te çıkmadı. Sanırım bizim ülkede yok.
SunseTTime
Uzman
Enteresan. Netflix üzerinden izlemiştim. Belki platformu değişmiştir.13 Reasons Why ve Dahmer izlendi. The Fall Netflix'te çıkmadı. Sanırım bizim ülkede yok.
Untamed. Eric Bana ve Sam Neill gibi kaliteli oyuncular var. Mini dizi olarak düşünmüşler ama, çok ilgi görünce devamı da gelecekmiş.
Konusu biraz klasik ama, hiç fena değil. Polisiye sever misin? Eğer seversen listene ekle bence.
Konusu biraz klasik ama, hiç fena değil. Polisiye sever misin? Eğer seversen listene ekle bence.
Son düzenleme:
Untamed. Eric Bana ve Sam Neill gibi kaliteli oyuncular var. Mini dizi olarak düşünmüşler ama, çok ilgi görünce devamı da gelecekmiş.
Güzele benziyor hocam, 6 bölüm izlenir hemen. Teşekkür ederim.
Untamed bitmek üzere, beşinci bölümdeyim. Güzel öneriydi. @Eagles
Listemi de şöyle bırakayım, izlemiş olduğunuz var ise yorum yapınız. Yeni önerilere de açığım.
O zaman 4-5 tane daha sağlam öneri yapayım. Bazıları bir tık eski olabilir ama iyidir.
@Lotr Manyağı.
@Lotr Manyağı.
Son düzenleme:
İlk ikisini izledim, diğerlerine de bakacağım hocam. Teşekkür ederim.O zaman 4-5 tane daha sağlam öneri yapayım. Bazıları bir tık eski olabilir ama iyidir.@Lotr Manyağı.
![]()
Griselda da baya iyiydi. Şimdiye kadar önerilerin baya ekmeğini yedim. Yenilerini bekliyorum