Arkadaşlar anladığım kadarıyla benim bildiğim 6+6 ay olayı palavraymış. Görünen o ki 4+4 sistemi hala aktif, peki bu şekilde 8 ay kullandıktan sonra geriye kalan 4 ay için bir çözüm bilen var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
@Lotr Manyağı az önce yazdığım gibi arama aktarma yapılıyor. Bir araştırın bence.
Hocam internette çok bilgi kirliliği olduğu için araştırmamı böyle forumda kullanıcılar vasıtası ile yapıyorum@Lotr Manyağı az önce yazdığım gibi arama aktarma yapılıyor. Bir araştırın bence.
İkinci bir iPhone gezdirip aramaları iCloud ile ana telefondan almak. Ya da bir bug vardı onu yapmak, ama o iş sakat biraz. Fixlendi mi bilmiyorum.
altan005
Başarılı
Bug işi sıkıntılı. İkinci el bir iPhone 6 ayarlayarak internet paylaşımı ve arama aktarma yapabilirsiniz fakat o da biraz zahmetli bir süreç. Alacağınız iPhone 6'yı gün içerisinde birden fazla kez şarja takmanız gerekebilir.İkinci bir iPhone gezdirip aramaları iCloud ile ana telefondan almak. Ya da bir bug vardı onu yapmak, ama o iş sakat biraz. Fixlendi mi bilmiyorum.
Yurtdışı daha güncel modellere yönelmeniz daha mantıklı olacaktır. Yukarıda söylenen gibi muhtemelen cihazınız toplama cihaz diye tabir edilen sağdan soldan iphone parçaları ile yapılan cihazlardır. Kullanım süresine gelirsek 4 ay fiziksel sim ve 4 ay e sim olarak 8 ay kullanabilirsiniz. Fiziksel simden e sime geçerken ücret ödersiniz. Imei atma kayıt süresi uzatma falan hikaye.
Kalan 4 ay telefonun kapalı kalması hadisesi aklımı kurcalıyor hocam. O yüzden emin değilim.Yurtdışı daha güncel modellere yönelmeniz daha mantıklı olacaktır. Yukarıda söylenen gibi muhtemelen cihazınız toplama cihaz diye tabir edilen sağdan soldan iphone parçaları ile yapılan cihazlardır. Kullanım süresine gelirsek 4 ay fiziksel sim ve 4 ay e sim olarak 8 ay kullanabilirsiniz. Fiziksel simden e sime geçerken ücret ödersiniz. Imei atma kayıt süresi uzatma falan hikaye.
İki telefon meselesi senin için sıkıntı olmayacaksa yanında iphone 7 ile falan güzel çalışıyor icloud eşlemesi. Smsler bile geliyor aralarında internet bağlantısı olduğunda ama tek telefon konforu yok elbette kişisel deneyim önemli.Kalan 4 ay telefonun kapalı kalması hadisesi aklımı kurcalıyor hocam. O yüzden emin değilim.
İki telefon meselesi senin için sıkıntı olmayacaksa yanında iPhone 7 ile falan güzel çalışıyor iCloud eşlemesi. SMS'ler bile geliyor aralarında internet bağlantısı olduğunda ama tek telefon konforu yok elbette kişisel deneyim önemli.
Yok hocam ya o yorar biraz. Sanırım bir aksilik olmaz ise yurtiçi temiz bir ikinci el alacağım.
Berkinh0
Uzman
6 ay değil 120 gün kullanabilirsin. Ayrıca ESIM'e geçerken para alıyorlar. ESIM'den normal SIM'e geçerken tekrar para alıyorlar. Her 8 ayda bir operatöre para vermen gerekecek değişim için.
Başka bir taktik de ikinci el iPhone 6 falan alıp iCloud'ları bağlamak. Söylediklerine göre böyle olunca iPhone 6 çaldığında ICloud'a bağlı diğer cihazlarla da görüşme yapılabiliyormuş. Yanında iPhone 6 taşıyıp internet paylaşman gerekir.
Hocam bana yurt dışından yabancı uyruklu biri kendi adına iphone getirecek, şu an tek SIM 4 ay mi gidiyor 6 ay mi? Yabancılar için 6 aysa sadece 2 kez mi, bilginiz var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör: