@Berkinh0 her IMEI 120 gun calisir. Her SIM'in kendi IMEI'si olur. Yeni iPhone'larda 1 SIM yuvasi 1 eSIM bulunur. SIM karttan eSIM'e geciste operator senden para alir.

Yani SIM kartini taktin, 120 gun kullandin, cikarip operatore gidip parasini odeyip eSIM'e gececeksin. 120 gun de boyle kullandin, IMEI'lerin kapanir. Kalan 125 gunde telefonun sebekeye baglanamaz.

1 Ocak geldi. eSIM'le devam edeceksin 120 gun kullandiktan sonra da tekrar para verip fiziksel SIM'e gececeksin, 120 gun kullanip yeni yili bekleyeceksin.

@Berkinh0 her IMEI 120 gun calisir. Her SIM'in kendi IMEI'si olur. Yeni iPhone'larda 1 SIM yuvasi 1 eSIM bulunur. SIM karttan ESIM'e geciste operator senden para alir.

Yani SIM kartini taktin, 120 gun kullandin, çıkarıp operatore gidip parasini odeyip ESIM'e gececeksin. 120 gun de boyle kullandin, IMEI'lerin kapanir. Kalan 125 gunde telefonun sebekeye baglanamaz.

1 Ocak geldi. ESIM'le devam edeceksin 120 gun kullandiktan sonra da tekrar para verip fiziksel SIM'e gececeksin, 120 gun kullanip yeni yili bekleyeceksin.

Hocam teşekkür ederim ilk başta ama yabancılar için +60gun yok mu her IMEI için.

Hocam teşekkür ederim ilk başta ama yabancılar için +60gun yok mu her IMEI için.
Kendi adina iPhone getirecek diye bir sey yok. Adam telefon elinde sallana sallana gelecek, orada sormuyorlar kime getirdin niye getirdin diye. Oyle bir sey varsa bile geldikten sonra basvurmak falan gerekiyordur. Bana da Ukraynali arkadasim getirmisti kimse de sormadi bu telefon ne diye. Niye sorsunlar zaten?

Kendi adina iPhone getirecek diye bir şey yok. Adam telefon elinde sallana sallana gelecek, orada sormuyorlar kime getirdin niye getirdin diye. Oyle bir şey varsa bile geldikten sonra basvurmak falan gerekiyordur. Bana da Ukrayna'li arkadasim getirmisti kimse de sormadi bu telefon ne diye. Niye sorsunlar zaten?

Hocam +60 gün yok mu diyorum her IMEI için senin cevabın 😐

Hocam +60 gün yok mu diyorum her IMEI için senin cevabın 😐
Kendi adina iPhone getirecek diye bir sey yok.
Oyle bir sey varsa bile geldikten sonra basvurmak falan gerekiyordur. Bana da Ukraynali arkadasim getirmisti kimse de sormadi bu telefon ne diye.

Son düzenleyen: Moderatör: