Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Aygıt Yöneticisi burada devreye giriyor. Hangi sürümün eski olup olmadığını öğrenmek için laptopun üretici sitesindeki son sürüm sürücüler ile bilgisayarınıza yüklü olan sürücülerin sürümlerini karşılaştırın Aygıt Yöneticisi üzerinden. Güncellemeleri yapmak için de bilgisayarınızın üretici sitesine gidip sürücüleri oradan indirebilirsiniz. Bu arada, bilgisayarınızın modeli nedir?
Güncel olup olmadığını önemsemen gereken 2 3 sürücü var zaten onun dışındakiler en uyumlu sürücü olarak kuruluyor.
ozaanw
Uzman
Aygıt Yöneticisi burada devreye giriyor. Hangi sürümün eski olup olmadığını öğrenmek için laptopun üretici sitesindeki son sürüm sürücüler ile bilgisayarınıza yüklü olan sürücülerin sürümlerini karşılaştırın Aygıt Yöneticisi üzerinden. Güncellemeleri yapmak için de bilgisayarınızın üretici sitesine gidip sürücüleri oradan indirebilirsiniz. Bu arada, bilgisayarınızın modeli nedir?
HP 255 G10 8A547EA, laptop. Dediğiniz biraz uzun gibi, daha kısa bir yöntemi yok mu acaba?
Dediğinizi yapmak için HP sitesinden laptopumu buldum fakat hiçbir sürücü çıkmıyor, linki de bırakıyorum.
- Makaleler
- 4
Windows Update ile sürücülerin zaten kurulumu yapıldıysa sıkıntı yok. Yine de BIOS gibi şeyleri kontrol etmekten zarar gelmez.Dediğiniz biraz uzun gibi, daha kısa bir yöntemi yok mu acaba?
Aşağı indirdiğinizde şöyle bir ekran çıkmıyor mu:HP sitesinden laptopumu buldum fakat hiçbir sürücü çıkmıyor, linki de bırakıyorum:
Buradan işletim sistemini seçip "Gönder" tuşuna basınca sürücüler çıkıyor.
ozaanw
Uzman
Windows Update ile sürücülerin zaten kurulumu yapıldıysa sıkıntı yok. Yine de BIOS gibi şeyleri kontrol etmekten zarar gelmez.
Aşağı indirdiğinizde şöyle bir ekran çıkmıyor mu:
Eki Görüntüle 83732
Buradan işletim sistemini seçip "gönder" tuşuna basınca sürücüler çıkıyor.
Seçenekler kısmında sadece Windows 11 sürümleri var, PC Windows 10 maalesef.
- Makaleler
- 4
Sürücü ekranının altında şöyle yazıyor:Seçenekler kısmında sadece Windows 11 sürümleri var, PC Windows 10 maalesef.
Windows 10 için herhangi bir seçenek yoksa Windows 10 için desteği kesmiş olabilirler. Windows 11'e geçmeniz gerekecek muhtemelen. Ha bir de şunu söyleyeyim: Windows Update ile gerekli sürücüler kurulsa bile BIOS gibi şeyleri kendi elinizle kurmanız gerekebilir.
ozaanw
Uzman
Sürücü ekranının altında şöyle yazıyor:
Eki Görüntüle 83737
Windows 10 için herhangi bir seçenek yoksa Windows 10 için desteği kesmiş olabilirler. Windows 11'e geçmeniz gerekecek muhtemelen. Ha bir de şunu söyleyeyim: Windows Update ile gerekli sürücüler kurulsa bile BIOS gibi şeyleri kendi elinizle kurmanız gerekebilir.
Geçmezsem sıkıntı olur mu?
- Makaleler
- 4
BIOS güncellemesi gibi şeylerin aciliyeti yok, kurulması gereken diğer sürücülerin de Windows Update ile güncelleştiğini varsayarsak bir süre daha Windows 10 kullanabilirsiniz belki ama sonradan güncel bir sürücü yüklemek istediğinizde Windows 11'e geçmeniz gerektiğini bilin. Çünkü dediğim gibi, Windows 10 için bir sürücü desteği yok.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-