Güncelleme sonrası NVIDIA App oyunlar için ayarları almıyor

brayn98

Çalışkan
Merhaba kolay gelsin. NVIDIA son sürüme güncelledim DDU ile. Daha sonra oyunları optimize etmeye çalıştığımda aşağıdaki hatayla karşılaşıyorum. Yardımcı olur musunuz?

1738421541835.webp

Konu kilit. Format attım.

Maalesef sorun devam ediyor. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Çözülebilmiş bir sorun değil. NVIDIA forumlarında da bu hatayı alanların konusu havada kalıyor, aynı durum Reddit için de geçerli.

Bazı kişiler sorunlarını bu yöntemler ile çözmüş onları size sunayım ancak işe yarayacağını düşünmüyorum.
  • NVIDIA App'i kaldırıp tekrardan kurmak.
  • DDU ile ekran kartı sürücülerini ve NVIDIA App'i kaldırıp tekrar kurmak.
  • GeForce Experience uygulamasına geri dönmek.
  • Bazıları bu sorunun sadece Steam oyunlarında yaşandığını belirtmiş, onu da deneyebilirsiniz.

Çözülebilmiş bir sorun değil. NVIDIA forumlarında da bu hatayı alanların konusu havada kalıyor, aynı durum Reddit için de geçerli.

Bazı kişiler sorunlarını bu yöntemler ile çözmüş onları size sunayım ancak işe yarayacağını düşünmüyorum.
  • NVIDIA App'i kaldırıp tekrardan kurmak.
  • DDU ile ekran kartı sürücülerini ve NVIDIA App'i kaldırıp tekrar kurmak.
  • GeForce Experience uygulamasına geri dönmek.
  • Bazıları bu sorunun sadece Steam oyunlarında yaşandığını belirtmiş, onu da deneyebilirsiniz.

OBS gibi bir uygulamada da yaşıyorum aynı hatayı, GF Experience sadece NVIDIA App'i kaldırarak dönebilir miyim?

OBS gibi bir uygulamada da yaşıyorum aynı hatayı, GF Experience sadece NVIDIA App'i kaldırarak dönebilir miyim?
NVIDIA App'i kaldırıp sitemizdeki linkten indirerek kurabilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt