Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Arkadaşlar, tekrar merhaba. Cevap yazmayı unuttum. Biz sorunu çözdük. @efecicek ile birlikte her yöntemi denedik. En son Windows 11'den olacağından şüphelendik çünkü yakın bir zamanda bilgisayarımın termal macun değişimlerini yaptım o sırada Windows 11 formatı atıldı. Ardından bir süre sonra bu sorunlar başladı. Windows 10'u geri yüklediğimde sorunların hepsi çözüldü. Yardım eden herkese teşekkür ederim. İyi Sosyaller herkese.
Epic Games Launcher'ı yönetici olarak başlatmayı dener misin?
Eğer işe yaramazsa:
Eğer işe yaramazsa:
- Başlat menüsüne tıkla.
- CMD yaz.
- Komut İstemi'ne sağ tıkla. ''Yönetici Olarak Çalıştır'''ı seç.
- Komut İstemi'nde
netsh winhttp reset proxyyaz. - Enter tuşuna bas.
Yönetici olarak çalıştırdım aynı hatayı veriyor
Mesaja ekleme yaptım, onu da uygular mısın? @Rascal
Eğer işe yaramazsa:
- Başlat menüsüne tıkla.
- CMD yaz.
- Komut İstemi'ne sağ tıkla. "Yönetici Olarak Çalıştır"ı seç.
- Komut İstemi'nde
netsh winhttp reset proxyyaz.- Enter tuşuna bas.
Yaptım bir şey değişmedi hala aynı hatayı veriyor
Güvenlik duvarını devre dışı bırakıp çözenler olmuş, bunu deneyebilir misin bir de? @Rascal
- Başlata ''Güvenlik durumu duvarını denetle'' yaz.
- Açılan pencerede sol taraftan buna girip devre dışı bırak:
Winget ile EG launcheri güncellemeyi dener misiniz?
Selamlar, bu rehberde sistemde bulunan WinGet aracıyla sistemde bulunan belirli başlı uygulamaları güncelleştireceğiz. Uygulamaları iki farklı şekilde güncelleştireceğiz; ya tek tek ya da hepsini güncelleştireceğiz.
⚠ Winget aracını Windows 10'un modern sürümlerinde ve Windows 11'de kullanabilmeniz mümkün.
Öncelikle komut satırına
⚠ Winget aracını Windows 10'un modern sürümlerinde ve Windows 11'de kullanabilmeniz mümkün.
Öncelikle komut satırına
winget yazarak Winget komutu ile kullanabileceğiniz kombinasyonu listeler. Biz burada winget upgrade kullanacağız.winget upgrade yazdıktan sonra karşımıza Winget'teki güncelleştirmesi mümkün olan paketleri listeliyor...- 0xraptoRwave
- güncelleme uygulama winget
- Forum: Windows 10
Güvenlik duvarını devre dışı bırakıp çözenler olmuş, bunu deneyebilir misin bir de? @Rascal
Eki Görüntüle 109148
- Başlata "Güvenlik durumu duvarını denetle" yaz.
- Açılan pencerede sol taraftan buna girip devre dışı bırak:
Evet onları da denedim olmadı virüs programınıda devre dışı bırakıp denedim yine aynı hatayı veriyor uzun zamandır böyle bir hatayla karşılaşmamıştım.
Winget ile EG Launcher'i güncellemeyi dener misiniz?
Selamlar, bu rehberde sistemde bulunan WinGet aracıyla sistemde bulunan belirli başlı uygulamaları güncelleştireceğiz. Uygulamaları iki farklı şekilde güncelleştireceğiz; ya tek tek ya da hepsini güncelleştireceğiz.
Öncelikle komut satırınawingetyazarak Winget komutu ile kullanabileceğiniz kombinasyonu listeler. Biz buradawinget upgradekullanacağız.
![]()
winget upgradeyazdıktan sonra karşımıza Winget'teki güncelleştirmesi mümkün olan paketleri listeliyor...
- 0xraptoRwave
- güncelleme uygulama winget
- Forum: Windows 10
Güncelleyebildiğim bütün uygulamaları güncelledim EG Launcher çıkmadı upgrade sekmesinde gözükmüyor.
Son düzenleme: