Detaylar
Kim cevapladı?WARP o zamana kadar öyle değildi ama...WARP kullandığınızdan dolayı o şekil hata alıyorsunuz hocam, ben de DNS'le girdiğimde her şey gözükürken, WARP'a geçtiğim an yine aynısı oluyor. Bazen düzeldiği oluyor ama genel olarak hep böyle.
Akbabuş
Başarılı
Discord kapandıktan 1 ay sonra WARP kullandım, o zamandan bu zamana kadar böyle. İnternette de aratırsanız aynı durumu görebilirsiniz. Ben de bazen düzeliyordu bazen hep aynı sorun kalıyordu.
DNS'i nasıl halledebilirim?Discord kapandıktan 1 ay sonra WARP kullandım, o zamandan bu zamana kadar böyle. İnternette de aratırsanız aynı durumu görebilirsiniz. Ben de bazen düzeliyordu bazen hep aynı sorun kalıyordu.
Akbabuş
Başarılı
Uygulamadan WARP yerine DNS seçebilirsin, ben TT kullandığım için 5 dakika sonra yine iptal oluyordu.
Nasıl yapacağım?Uygulamadan WARP yerine DNS seçebilirsin, ben TT kullandığım için 5 dakika sonra yine iptal oluyordu.
HDDKullanıyorum
Üstün
Sağ alt köşedeki çark simgesinden WARP özellikli 1.1.1.1 yerine düz 1.1.1.1'i seçin.
Eki Görüntüle 133270
Sağ alt köşedeki çark simgesinden WARP özellikli 1.1.1.1 yerine düz 1.1.1.1'i seçin.
Bu sefer Discord girmiyor.
Akbabuş
Başarılı
Uygulamada DNS çalışmıyor hocam, tarayıcı üzerinden girebilirsin bu yöntemle sadece. Belirtmeyi unutmuşum.
Yeni konular
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı