Saçma olmuş açıkçası; foruma her türden-nitelikli-niteliksiz, makale-çözüm rehberleri yazılacak bu süreçte. Eğer üyelere böyle bir imkan sağlanmak isteniyorsa bunu herhangi çabaya değil aktifliğe bağlı bir biçimde yapılmalı.

Saçma olmuş açıkçası; foruma her türden-nitelikli-niteliksiz, makale-çözüm rehberleri yazılacak bu süreçte. Eğer üyelere böyle bir imkan sağlanmak isteniyorsa bunu herhangi çabaya değil aktifliğe bağlı bir biçimde yapılmalı.

Konular, çözüm ve çözüm rehberleri genel görünüme açılmadan önce bizim onayımızdan geçiyor. Bu olayın yaşanmaması için sıkı çalışıyoruz, o konuda müsterih olabilirsiniz.

Şimdi hesapladım. Makale ve rehberlerim de yaklaşık 41.812 harf var. Boşluklar, koyduğum resimler, sürprizbozanlar vs. dahil. Tamam düzenledim, matematiğim kötüdür. 160 TL indirimim var mış.

Son düzenleme:
Şimdi hesapladım. Makale ve rehberlerim de yaklaşık 41.812 harf var. Boşluklar, koyduğum resimler, sürprizbozanlar vs. dahil. Yani şimdi benim yaklaşık 10.000TL indirimim mi var? Yoksa ben mi yanlış hesapladım? Matematiğim fazla iyi değil. :D @Recep Baltaş

1000 karaktere 4TL indirim varsa 40.000'e 160TL olur. 10.000TL'yi nasıl hesapladınız?