Ekşi sözlük'te "vallahi apoyu özledik kısmında anlatmak istediği, yani özlem duyduğu şey abdullah öcalanın barışı savunan tavrıdır." Demişler. Ne kadar doğru, bilmem.
Yahu alakası yok, açık açık bölücü terörist bir adamdır Ahmet Kaya. Bebek katili terörist bir adamı özledik diye anmanın hiçbir açıklaması olamaz.

Sosyal medya denilen çöplükte fikirlerini paylaşmamak boykot sebebi he? Devletin bile ulaşamadığı yerlere yardım götüren ahbap ekibi kurucusu Haluk Levent'e boykot çağrısı ne kadar doğru mesela?

Bu arada bilmeyenler için Haluk Levent sağlık sebepleri ile sosyal medya hesaplarını ahbap ekibine devretti ve kullanmıyor artık.

Ders anlatan hocalara bile boykot diyorlar iyice cadı avına döndü bu iş.
Matematik çalışmaya girdiğim hocanın videosunda siyaset olmamalı.
Ama o hoca da kitaplarını boykotlu mağzalarda satmayacak arkadaş! Diye birden gaza gelmem yok mu😁
Cadı avı kısmına kesinlikli katılıyorum.

Arkadaşlar ceplerini düşünenler neyse de açıklama yapıp, yapmadı diye ayrım yapmak iyi bir tutum değil.

Hiçbirini zaten takip etmiyorum. Ki ben zaten sosyal medya'da kullanmıyorum ya. :D En iyisi. Sadece Twitter, o da gündemi takip etmek için.
Ama Haluk Levent'i boykot etmek koyar açıkçası. Çok sevdiğim bir adam.

Tüm yaşananlara rağmen "aman bana bir şey olmasın" diye halen daha sesini çıkarmamış, kendini ve cebini düşünen, Türk gençliğinin tutuklanıp şiddet görmesi umurunda olmayan ünlülerin hiçbirine ihtiyacımız yok. Aksine onların bize ihtiyacı var, destekçi olma sırası onlarda şimdi. Sessiz kalmaya hiçbirinin hakkı yok.

Eki Görüntüle 136915

Tolga çevik dışında diğerlerine katılıyorum, çünkü Tolga çeviği neredeyse 10 yıldır takip ediyorum ve normal şartlarda da Instagram aktif kullanan birisi değil o yüzden paylaşmaması normal fakat senelerdir atatürkçü ve özgürlükçü bir yapısı olduğunu gerek oyunlarında gerek röportajlarında gösteriyor.

Tolga çevik dışında diğerlerine katılıyorum, çünkü Tolga çeviği neredeyse 10 yıldır takip ediyorum ve normal şartlarda da Instagram aktif kullanan birisi değil o yüzden paylaşmaması normal fakat senelerdir atatürkçü ve özgürlükçü bir yapısı olduğunu gerek oyunlarında gerek röportajlarında gösteriyor.
Kesinlikle haklısın.

Arkadaşlar şu tarz saçmalıkları bırakın. Tepki göstermedi, takipten çık, hüloo! Haluk Levent gönderisini görünce ayrı patladım. Kimse kimsenin neye konuşup konuşmayacağına da bir zahmet karar vermesin, hı?