Güney Kore'yi seviyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cimbom_44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    güney kore
Kore'yi ne kuzeyini ne güneyini sevmiyorum. Bilmiyorum nedense ikisi de itici geliyor. Ama hiç Çinliler veya Japonlar öyle gelmiyor ama Kore'yi nedense bir türlü sevemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapitalizmin en vahşi hâlini görebileceğiniz ülkelerden. Buna benzer bir konuda daha paylaşmıştım aynı mevzuyu, aşağıya bırakayım.

İnternet yok telefon bilgisayara gerek yok. İyi bir işte çalışırsan fakirlik sefillikte yok.Ben yasalara uyarım suç işlemem. İnsan hakları batının uydurduğu bir şey onu boşver.
Kuzey Kore: 2 gence Güney Kore dizisi izlemekten 12 yıl ağır iş cezası.
Sevmeye devam edebilirsin, benim tek üzüntüm bir adam milletim özgür ve mutlu olsun diye çabaladı.

Şaka hocam zaten.
Keşke en başta deseydiniz hocam.

Teknolojiye ulaşımın kolay olması ve şehirlerindeki yapılaşma hoşuma gidiyor. Onun harici zaten müzik kültürünü çok seviyorum.

İfadeler: 62
Merhaba arkadaşlar.
Merak ettiğim sen soruyorum. Ben çok seviyorum, sizlerin düşüncelerini merak ettim.
Anam değil babam değil ama aramızın iyi olduğu güzel ülkelerden biri, onlar da bizi sever, severim.

Hocam, sizi severim ama Kuzey Kore güzellemesi yapmaya pek gerek yok. Haberlerin doğruluğu ya da yanlışlığı durumunu bilmiyorum, ama yüksek oranda bu tür olayların yaşandığını düşünüyorum çünkü yeterli ortam var. Konu ile ilgili resim var aslında ama doğru mudur bilmiyorum. Kuzey Kore tarafı doğru mu yoksa yalan mı diye sorulursa, yüksek ihtimalle yalan diyecektir. Doğru diyecek halleri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…