Kore'yi ne kuzeyini ne güneyini sevmiyorum. Bilmiyorum nedense ikisi de itici geliyor. Ama hiç Çinliler veya Japonlar öyle gelmiyor ama Kore'yi nedense bir türlü sevemedim.
Adamlar o kadar çok çalıştırılıyor ki çocuk bile yapacak vakitleri olmuyor. Onca teşvike rağmen aile başına doğum oranı 0,8 falan olmalı. İğrenç hayatları var.
İnternet yok telefon bilgisayara gerek yok. İyi bir işte çalışırsan fakirlik sefillikte yok.Ben yasalara uyarım suç işlemem. İnsan hakları batının uydurduğu bir şey onu boşver.
Bu tip haberlerin %99'u yalan çıkıyor ya. "Görüntülerde" demiş haber ama görüntü yok. Özellikle ana akım Batı medyası K.Kore yalan haberlerinde çığır açıcı seviyede, çok itimat etmemek gerek.
Bu tip haberlerin %99'u yalan çıkıyor ya. "Görüntülerde" demiş haber ama görüntü yok. Özellikle ana akım Batı medyası K.Kore yalan haberlerinde çığır açıcı seviyede, çok itimat etmemek gerek.
Hocam, sizi severim ama Kuzey Kore güzellemesi yapmaya pek gerek yok. Haberlerin doğruluğu ya da yanlışlığı durumunu bilmiyorum, ama yüksek oranda bu tür olayların yaşandığını düşünüyorum çünkü yeterli ortam var. Konu ile ilgili resim var aslında ama doğru mudur bilmiyorum. Kuzey Kore tarafı doğru mu yoksa yalan mı diye sorulursa, yüksek ihtimalle yalan diyecektir. Doğru diyecek halleri yok.