- Makaleler
- 65
Örneğin 10 mesaj, 2 çözüm gibi günlük hedefler gelebilir. Aktifliği arttırır diye düşünüyorum.
Herkes onları yerine getirecek diye saçma sapan cevaplar ya da farklı şeyler yapar bence. Her şey aktiflik için değil, Düzen için de yapılmalı.Örneğin 10 mesaj, 2 çözüm gibi günlük hedefler gelebilir. Aktifliği arttırır diye düşünüyorum.
Sadece bir hedef olup, sonucunda hiçbir kalıcı ödül vs. vermezse neden onu kasmak için saçma sapan cevaplar atsın ki?Herkes onları yerine getirecek diye saçma sapan cevaplar yada farklı şeyler yapar bence.
Örneğin 10 mesaj, 2 çözüm gibi günlük hedefler gelebilir. Aktifliği arttırır diye düşünüyorum.
Çoğu forumda o hedeflere uğlaşmak için bu tarz şeyleri yapanları gördüm hocam. Ucunda hiç bir sebep yokken herkes birbirini geçme peşinde oluyorlar.Sadece bir hedef olup, sonucunda hiçbir ödül vs. vermezse neden onu kasmak için saçma sapan cevaplar atsın ki?
Sadece bir hedef olup, sonucunda hiçbir ödül vs. vermezse neden onu kasmak için saçma sapan cevaplar atsın ki?
Rozet çok saçma olur geçici bile olsa. Bence yani puan falan verilebilir.Adamakıllı kullanılırsa güzel olur ödül verilmeli ama bence mesela çok iyi uygulayanlara geçici rozet falan.
Tam da öyle bir şey.Rozet çok saçma olur geçici bile olsa. Bence yani puan falan verilebilir.
Her hedefin sonunda her zaman bir ödül oluyor mu?