- Makaleler
- 65
Örneğin 10 mesaj, 2 çözüm gibi günlük hedefler gelebilir. Aktifliği arttırır diye düşünüyorum.
Gereksiz mesaj ve AI ile yazilmis mesaj sayisini artiracak turden bir oneri.
Bunlar bir ödül değil ki. Siz bu söylenenleri yerine getirirseniz profiliniz de yer alıyor diğer kişiler buna bakarak sizden yardım isteyebiliyor en azından. Yani ben öyle yapıyorum. Ama bu günlük hedef olayının hiç bir amacı yok bunu demeye çalışıyorlar.
Amacı yok değil, amacı insanların mesaj yazmasını arttırmak. Çok basit bir şeyi yapıp günlük hedef tamamlama serisi yapsa kim ne kaybeder? Şu an bu konuda bile 5 mesaj gönderdik. Özellik olsa hedef tamamlanmış olacak şu an.Bunlar bir ödül değil ki. Siz bu söylenenleri yerine getirirseniz profiliniz de yer alıyor diğer kişiler buna bakarak sizden yardım isteyebiliyor en azından. Yani ben öyle yapıyorum. Ama bu günlük hedef olayının hiç bir amacı yok bunu demeye çalışıyorlar.
Profilinde yer alması için, söylenenleri yerine getirmek içinde zaten millet atsa atar yine saçma sapan mesajlar.Siz bu söylenenleri yerine getirirseniz profiliniz de yer alıyor
Technopat'ta var mıymış? İlk defa senden duyuyorum. Orayı da çok sık kullanıyorsun herhalde.Technopat'ta olan her sey buraya da gelmek zorunda degil. Bunu yaptigini cok gordum.
Bana kalirsa gerek yok diye dusunuyorum, eksiledim.
Oraya geldikten 1-2 gun sonra bu oneriyi yapman nasil bir tesaduf olabilir ki.Technopat'ta var mıymış? İlk defa senden duyuyorum. Orayı da çok sık kullanıyorsun herhalde.![]()
Ama atmıyorlar. O üstte ki profilde yer alan rozetleri almak için o konularla haşır neşir olman gerekir. Bu özellik gelirse eğer insanların konularda bilgisi olmasa bile bir şeyler üretmeye çalışacaklar. Bu size basit gibi görünebilir ama forum 10 20 kişilik değil haliyle.Amacı yok değil, amacı insanların mesaj yazmasını arttırmak. Çok basit bir şeyi yapıp günlük hedef tamamlama serisi yapsa kim ne kaybeder? Şu an bu konuda bile 5 mesaj gönderdik. Özellik olsa hedef tamamlanmış olacak şu an.
Profilinde yer alması için, söylenenleri yerine getirmek içinde zaten millet atsa atar yine saçma sapan mesajlar.