Makaleler
65
Örneğin 10 mesaj, 2 çözüm gibi günlük hedefler gelebilir. Aktifliği arttırır diye düşünüyorum.

Artı -19 Eksi
Gereksiz ve zorlama konularla mesajları artıracaktır, bence bu. Hiçbir ödül ve bir yansıması olmasa dahi insanlarda yarışa girme hevesi olacaktır.

Gereksiz mesaj ve AI ile yazilmis mesaj sayisini artiracak turden bir oneri.
1786874080223.webp

Şunlar da gereksiz mesajı arttırabilecek türden bir şey değil mi? Bu rozet için saçma sapan mesaj atanları görmedim daha.

Bunlar bir ödül değil ki. Siz bu söylenenleri yerine getirirseniz profiliniz de yer alıyor diğer kişiler buna bakarak sizden yardım isteyebiliyor en azından. Yani ben öyle yapıyorum. Ama bu günlük hedef olayının hiç bir amacı yok bunu demeye çalışıyorlar.
Amacı yok değil, amacı insanların mesaj yazmasını arttırmak. Çok basit bir şeyi yapıp günlük hedef tamamlama serisi yapsa kim ne kaybeder? Şu an bu konuda bile 5 mesaj gönderdik. Özellik olsa hedef tamamlanmış olacak şu an.

Siz bu söylenenleri yerine getirirseniz profiliniz de yer alıyor
Profilinde yer alması için, söylenenleri yerine getirmek içinde zaten millet atsa atar yine saçma sapan mesajlar.

Uygulaması zor bir öneri değil, basit bir sistem. Başka forumlarda kullanılıyor mu bilemiyorum ancak gerek özellik gerekse entegrasyon bakımından foruma en iyi biz entegre ederiz diye düşünüyorum. Kaldı ki olay, foruma "ilk biz ekledik" diye övünmektense "en iyi biz entegre ettik" demekte, örnekleri de mevcut :) Yapsak bile ödül olarak rütbe kazanımını etkileyen puan sistemi için puan verilebilir, takipteyim.

Amacı yok değil, amacı insanların mesaj yazmasını arttırmak. Çok basit bir şeyi yapıp günlük hedef tamamlama serisi yapsa kim ne kaybeder? Şu an bu konuda bile 5 mesaj gönderdik. Özellik olsa hedef tamamlanmış olacak şu an.

Profilinde yer alması için, söylenenleri yerine getirmek içinde zaten millet atsa atar yine saçma sapan mesajlar.
Ama atmıyorlar. O üstte ki profilde yer alan rozetleri almak için o konularla haşır neşir olman gerekir. Bu özellik gelirse eğer insanların konularda bilgisi olmasa bile bir şeyler üretmeye çalışacaklar. Bu size basit gibi görünebilir ama forum 10 20 kişilik değil haliyle.