Bunun gibi bir şey nasıl olur sizce? Ayrıca bunlara Windows kuruluyor mu? Kuruluyorsa eski işletim sistemine yani MacOS'a geri döner mi?
Bunun gibi bir şey nasıl olur sizce? Ayrıca bunlara Windows kuruluyor mu? Kuruluyorsa eski işletim sistemine yani MacOS'a geri döner mi?
Bir de macOS işletim sistemini vanilya seklinde kullanma.
Mac mini kullanıyorum. iPhone ile kusursuz çalışıyor. En sevdiğim kısmı o. En sevmediğim kısmıysa seni çok kısıtlıyor. Windows’taki gibi rahat hareket edemiyorsun. En basitinden Windows’ta hızlıca not almak için görev çubuğuna sabitlediğim not defterini açıp yazmaya başlayabiliyorken Mac’te bu yok. TextEdit diye bi yazılım var. Açınca önce çıkarken kaydediyormuşsun gibi bir kayıt yeri seçmeni istiyor. Seçince yazmaya başlayabiliyorsun. Windows’ta iki dakikada yaptığım içi bununla on dakikadan fazla uğraştığım oldu.