Bu tableti:
kupon250 kodunu kullanarak alabilirsiniz.

Birde bütçeniz artabiliyorsa:
Film ve dizi izlemek için bu çok daha iyi bir tercih olur.

Evet, şunu daha koy al demek mantıksız gibi görünse de harbi söylüyorum, 2500 TL koyup yeni nesil bir cihaz alabilirsiniz. Evet 2500 gökten inmiyor ama benim önerim bu olurdu:

Honor X9'a da baktım da. Onun 2K 120Hz olması ve Google yasağı olmaması ve daha ucuz olması sebebiyle daha iyi.
Honor X9 en son baktığımda stoklarda değildi. Tabii baya oluyor bakalı.

Son düzenleme:
Evet, şunu daha koy al demek mantıksız gibi görünse de harbi söylüyorum, 2500 TL koyup yeni nesil bir cihaz alabilirsiniz. Evet 2500 gökten inmiyor ama benim önerim bu olurdu:

Bu cihaz benim de dikkatimi çekmişti ama cihaz güncel Harmony OS ile gelmiyor. 2021 yılında yayınlanan Harmony OS 2.0 sürümü ile geliyor. En son Harmony OS 4.0 yayınlandı. Güncellenir mi bilmiyorum. İşlemcisi de hiç önerilmiyor. TFT ekran ayrıca.

Bu cihaz benim de dikkatimi çekmişti ama cihaz güncel Harmony OS ile gelmiyor. 2021 yılında yayınlanan Harmony OS 2.0 sürümü ile geliyor. En son Harmony OS 4.0 yayınlandı. Güncellenir mi bilmiyorum. İşlemcisi de hiç önerilmiyor. TFT ekran ayrıca.
Son anda fark edip yanıtı güncellemiştim ama teşekkürler ayrıca. SE'nin bir önceki modeli 2K ve 120Hz idi. Ayrıca yanına kalem de veriliyordu. Huawei çoğu şeyi downgrade etmiş. Normalde Honor X9 daha mantıklı ama ben en son baktığımda hiçbir sitede satışta değildi. Öyle hatırlıyorum. Şimdi stoklara girmiş. 5200 TL de baya iyi.

Son anda fark edip yanıtı güncellemiştim ama teşekkürler ayrıca. SE'nin bir önceki modeli 2K ve 120Hz idi. Ayrıca yanına kalem de veriliyordu. Huawei çoğu şeyi downgrade etmiş. Normalde Honor X9 daha mantıklı ama ben en son baktığımda hiçbir sitede satışta değildi. Öyle hatırlıyorum. Şimdi stoklara girmiş. 5200 TL de baya iyi.

Aldığım Tab A9 Plus hafif sorunlu çıktı. İade onaylanırsa ben de Honor X9 düşünüyorum. O da Android 13'te kalmış. Güncelleme gelmemiş, belli de değilmiş. Piyasadaki ürünler ilginç, çoğunun beğenilmeyen bir tarafı var.

Bu tableti:
kupon250 kodunu kullanarak alabilirsiniz.

Birde bütçeniz artabiliyorsa:
Film ve dizi izlemek için bu çok daha iyi bir tercih olur.
Onun 8 gb modeli var trendyolda o daha mantıklıdır.