Günlük kullanım için laptop önerisi

Kaito

Başarılı
Sadece Word, Excel açacak ve internette gezinebilecek bir laptop arıyorum. Fiyatı minimum düzeyde tutmaya çalışıyorum. Önerileriniz nedir?

Minimum derken ne kadar minimum.

Ekran IPS, dahili GPU daha iyi, RAM gömülü değil.

Ekran IPS, işlemci daha iyi, RAM gömülü.

Ekran boyutu, Pil dayanıklılığı, Ağırlık vs gibi beklentilerinizi de yazar iseniz öneriler daha isabetli olacak ve memnun kalma ihtimaliniz artacaktır.

Tekrar kontrol etmedim. Yanlış hatırlamıyorsam aşağıdakilerin pil süresi 15 saatten fazla idi.
%27 indirim, peşin fiyatına 9 taksit, 13.000 TL. Acer Travelmate - R5 5650U
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPJ6W7ZS?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=technopattr-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=9

Alternatif Acer Swift R5 5500U 12500 TL

Sürekli driver hatası ile ığraşmak istenilmiyorsa alınmaz. Benim dilim yandı sizinki yanmasın.

Sürekli driver hatası ile ığraşmak istenilmiyorsa alınmaz. Benim dilim yandı sizinki yanmasın.
Tam olarak nasıl bir hata aldınız hocam önerirken 2 kere düşüneyim artık. 1-2 kere birkaç kişiye önerdim de genelde giriş seviye Dell önermemeye çalışıyorum.

Tam olarak nasıl bir hata aldınız hocam önerirken 2 kere düşüneyim artık. 1-2 kere birkaç kişiye önerdim de genelde giriş seviye Dell önermemeye çalışıyorum.

Öncelikle Dell Vostro 15 3510 i5 1135G7 kullanıyordum. Windows 10 ve 11 denedim sonuç hüsran.
Şöyle ki Bluetooth, Wi-Fi problemliydi her gün kendi kendine çalışmıyor ve driver silip tekrar yükleyince çalışıyordu. Her gün farklı bir port çalışmıyordu. Mesela bazen jak girişi bazen type a giriş algılamıyordu. Sonra kendiliğinden düzeliyordu. Temazsızlık falan yoktu. Mediamarketten(sanırım) 0 alınmış cihazdı. Bazen klavye çalışmayı durduruyor bazen de mouse duruyordu. Aynı şekil sonradan kendiliğinden geliyordu. Bazen de hoparlörler. Aklıma gelen diğer sorun ise i5 1135G7 olmasına rağmen oyunlarda i3 1005G3(hatırlamıyorum tam böyle bir işlemciydi) olan HP 250G7'den daha düşük(15FPS kadar) FPS veriyordu.
O kadar bunalmıştım ki bakın MacBook Pro 2015 i5 5257U cihaza geçince MacBook'un cihazın hızlı çalıştığını fark ettim.
Şimdilik allıma gelenler bunlar. Daha aklıma gelirse yazarım.

Dell stabilite problemi olan çok cihaz üretiyor. F/P kağıt üstünde iyi olsa bile düşünmek gerekiyor. Anakart ve yazılımları kötü bilgilendirme için sağ ol. Modeli daha detaylı incelemeden önerilerime koymayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…