Günlük kullanım için QCY Buds vs QCY T13 ANC

creazy

Başarılı
Merhaba, günlük kullanım için iki Bluetooth kulaklık arasında kaldım ve tavsiyenize ihtiyacım var. Bütçem 500 - 800 TL arasında.

1. Seçenek: QCY Buds (gri) - 499 TL.
Bluetooth 5.3, 10 mm dinamik sürücü.
Toplam 35 saat pil ömrü.
Gerçek ANC (aktif gürültü engelleme) yok, sadece telefon görüşmeleri için gürültü azaltma (ENC) var.
Kumaş dokunuşlu, çok hafif tasarım.

2. Seçenek: QCY T13 ANC (beyaz) - 799 TL.
Bluetooth 5.3, 10 mm biyo-diyafram dinamik sürücü.
Toplam 30 saat pil ömrü.
28 dB'e kadar gerçek ANC (aktif gürültü engelleme) ve şeffaflık modu var.
4 adet gürültü engelleyici mikrofon.

Kullanım senaryom:
Kulaklığı oyun için kullanmayacağım.
Sadece dışarı çıktığımda, yürüyüş yaparken ve ara sıra otobüse bindiğimde müzik dinlemek için kullanacağım (her gün otobüse binmiyorum).
Sizce her gün otobüse binmeyen biri olarak, sadece ara sıra bindiğim otobüs yolculukları ve günlük dış mekan kullanımı için aradaki 300 TL farkı verip T13 ANC almak mantıklı mı? Yoksa QCY Buds benim işimi fazlasıyla görür mü? Hangisini seçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyaz. Kulak icinde daha guzel duruyor. Fakat temiz tutmak lazim. Ancak sadece ulasim icin kullanilacagindan, kirlenecegini sanmam. Hayirli olsun simdiden.
Soundpeats T3 Pro daha iyi değil mi ?

Tum QCY kulakliklarda uygulamadan kontrol ozelligi mevcut.

Telefonumun şarjı dolsun, alacağım. Müsait değildim, alamadım. Arkadaşa söyledim; “kötü” dedi. Nedenini sordum, “ucuz, o yüzden kötü” dedi. Ama ucuz diye kötü olacak diye bir şey yok. Pahalı olup kötü olanlar da vardır illaki.

Neye gore kotu oldugu degisir. Eger 10.000 TL bandi urunlerle kiyaslarsak evet, kotu. Fakat 500 TL'ye gayet iyi. Oyle kolay kolay bozulan bir urun degil ayrica. Yere cok sert dusmedigi surece bir sey olmaz. Amazon'dan alacagin icin satis sonrasi destekte de sorun yasamazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…