Bütçe
750 TL
ANC ne demek hiç bilmiyorum. İnternetten biraz bakmıştım ve şarjının daha hızlı bitmesine sebep oluyormuş o yüzden o özelliği kullanmam gibi.
Disaridaki gurultuyu engelliyor. Fakat bunun karsiliginda pil omru kisaliyor. Ancak bu ozelligi kullanmak zorunda degilsin.

Fiyatına göre çok iyi bir kulaklık, eq ayarı yapınca daha da güzel performans veriyor. Beni çok şaşırtmıştı. Ben de sıkılıp yenisini almıştım, hala sapasağlam.

N11 de çoğu yorum olumsuz teknostore bandında o yüzden şüpheli geliyor, Amazon'da da 840'a satılıyor T13 ANC ise 711 aradaki 130 TL'ye değecek fark var mı?

Bu aralar ara sıra bakıyorum ama bir türlü indirime girmiyorlar yılbaşından dolayı zam mı yedi hepsi mesela QCY Buds 360'dan satılıyordu(1 ay önce) şu an 500 de geziyor ve inmiyor.

N11 de çoğu yorum olumsuz teknostore bandında o yüzden şüpheli geliyor, Amazon'da da 840'a satılıyor T13 ANC ise 711 aradaki 130 TL'ye değecek fark var mı?

Bu aralar ara sıra bakıyorum ama bir türlü indirime girmiyorlar yılbaşından dolayı zam mı yedi hepsi mesela QCY Buds 360'dan satılıyordu(1 ay önce) şu an 500 de geziyor ve inmiyor.
ANC disinda ustunlugu yok. Amazon'dan alinacaksa QCY daha mantikli.