Yalnız maskotun adı Linux değil Tux.İleride Vanguard uyumluluğu gelir umarım. Çok hoşuma gitti bu Linux denen Penguen.
Detaylar
Kim cevapladı?Neshter
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bu daha da hoşmuş
Hocam yani Linux Steam ve içindeki oyunlarla sorunsuz çalişmakta diyebilir miyiz?
A
agg1401
Ziyaretçi
LOL'u unut, gelmez o destek. Çekirdek seviyesinde koruma uygulamasıdır kendisi.
Hocam yani Linux Steam ve içindeki oyunlarla sorunsuz çalişmakta diyebilir miyiz?
Rehber: Bu Oyunları Oynuyorsanız Linux'a Geçmeyin!
🐧 Evet, okuyacağınız rehberde GNU/Linux'ta herhangi bir dağıtım üzerinde çalıştıramanızın, çalıştırsanız dahi hatasız bir şekilde oynamanızın imkansız olduğu oyunları listeleyeceğim. Listedeki oyunların neredeyse tamamı Online odaklı oyunlar ve çalışmama sebepleri de malumunuz; Anti-Cheat yani...
Kullanılır. Bende kullanmak istiyorum. Ama Steam kütüphanem'de ki 3 oyun çalışmıyor. Onlar düzelsin geçeriz.
Neshter
Yetkin
- Makaleler
- 1
LoL yokmuş hocam hayallerim suya düştü...Kullanılır. Bende kullanmak istiyorum. Ama Steam kütüphanem'de ki 3 oyun çalışmıyor. Onlar düzelsin geçeriz.
Eskiden çalışıyordu. Bu son Vanguard olaylarından sonra oldu. Benim FIFA 23, Battlefield 2042, Ve Rainbow Six Siege çalışmıyor. Onlar çalışsın geçerim. Geriye kalan bütün oyunlarım mis gibi çalışıyor.