Günümüzde Android mi iOS mu kullanılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    android sizce

995

Uzman

Android ve iOS kapışıyor bir kavga içindeler. Sizce hangisi günümüzde kullanılmalı bunu tartışıyorlar! Android ve iOS Ring'e giriş yaptı sizin vereceğiniz oylama ile kazanan belli olacak ve sizde aşsağıya yorumlarınız ile neler düşündüğünüzü yazın değerli hocalarım bakalım kimler kazanacak? Android ve iOS size göz kırptı yorumlarınızda hangisini desteklediğinizi de yazınız lütfen!

Son düzenleyen: Moderatör:

Keşke anket açsaydınız. Bence Apple.

Bu, kimin neye önem verdiğine göre oldukça farklı açılardan değerlendirilebilir. Ben kendi içimde artılar ve eksilerle birlikte Android'i tercih ediyorum.

Keşke anket açsaydınız. Bence Apple.
Anket açtım fakat işleme alınmadı ya da konuyu yanlış yere açtığım için moderator doğru kategoriye taşıyınca anket işlevini kaybetmişte olabilir raporlayıp tekrar açmalarını isteyeceğim. İnşallah anket açma gibi şansları vardır hocam teşekkürler yorumunuz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kullanım seklimi sadece Android karsilayabiliyor. O yüzden Android dışı pek keyifli gelmiyor ve rahat edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…