Bunun isletim sistemiyle alakasi yok ki. Üreticiyle ilgili.
Hangi üretici o? Kendi işletim sistemlerini yapmadıkları için onlarda bilmiyor.
Bunun isletim sistemiyle alakasi yok ki. Üreticiyle ilgili.
Ureticiden kastım telefonun ureticisi. Kendilerinin yapmamalari destegi onlarin belirleyememesi anlamina gelmez ki. Ornegin Samsung S24 serisinde 7 yil guncelleme sozu verdi, S21-23 arasi 5 yil. A serisinde kimi cihaza 5 yil kimi cihaza 4 yil verdi. Xiaomi kimi cihazina 3 yil kimi cihazina 4 yil destek verdi. Olay isletim sisteminde degil soyledigim gibi, telefonun ureticisinde.Hangi üretici o? Kendi işletim sistemlerini yapmadıkları için onlar da bilimiyor.![]()
Ureticiden kastım telefonun ureticisi. Kendilerinin yapmamalari destegi onlarin belirleyememesi anlamina gelmez ki. Ornegin Samsung S24 serisinde 7 yil guncelleme sozu verdi, S21-23 arasi 5 yil. A serisinde kimi cihaza 5 yil kimi cihaza 4 yil verdi. Xiaomi kimi cihazina 3 yil kimi cihazina 4 yil destek verdi. Olay isletim sisteminde degil soyledigim gibi, telefonun ureticisinde.
Ama konu iPhone vs. Android cihaz karsilastirmasi degil. iOS isletim sistemiyle Android isletim sistemini karsilastiriyoruz. Sizin soylediginiz guncelleme destegine giriyor. Bunu belirleyen de cihazin uretici firmasi. Isletim sisteminin kendisi degilÖrnek olarak sana iki telefon gösteriyim iPhone XS serisi ve Samsung Note 10 serisi Note 10 serisi 2023 ‘de özellik güncellemesini keserken XS serisi özellik güncellemesine devam ediyor uzun vadede iPhone daha iyi bence tabii sizin görüşünüz farklı olabilir.
Tamam o zaman İOS.Ama konu iPhone vs. Android cihaz karsilastirmasi degil. iOS isletim sistemiyle Android isletim sistemini karsilastiriyoruz. Sizin soylediginiz guncelleme destegine giriyor. Bunu belirleyen de cihazin uretici firmasi. Isletim sisteminin kendisi degil![]()