Benim için kesinlikle iOS. Sosyal medyada iPhone/ iOS yazılım farkını ortaya koyuyor. Amiral gemisi Android cihazlarda atılan fotoğraflar iPhone Xs ile aynı kalite (Daha düşük bile olabilir). Snapchat olsun, Instagram vb. üzerinde iOS çok daha iyi. Fotoğraf kalitesini minimum seviyede düşürüyo ve 3.Parti uygulamalarda iOS daha akıcı daha rahat animasyonları varken, Android pek öyle hissettirmiyor.

Benim için kesinlikle iOS. Sosyal medyada iPhone/ iOS yazılım farkını ortaya koyuyor. Amiral gemisi Android cihazlarda atılan fotoğraflar iPhone Xs ile aynı kalite (Daha düşük bile olabilir). Snapchat olsun, Instagram vb. üzerinde iOS çok daha iyi. Fotoğraf kalitesini minimum seviyede düşürüyo ve 3.Parti uygulamalarda iOS daha akıcı daha rahat animasyonları varken, Android pek öyle hissettirmiyor.
Hayir, S24 Ultra ile cekip paylastiginiz bir Instagram hikayesini degil XS, 15 Pro dahi yakalayamiyor. Daha App Store'daki Snapchat'te gece kamerasi dahi yok, telefonun kamerasindan cekip snap atmak zorundasin, ki burda da snap dedigimiz uygulamanin bir anlami kalmiyor zaten.

Basit birkac ornek:
Ekran Görüntüsü (547).webp
Ekran Görüntüsü (546).webp

iOS, gunumuzde sosyal medya entegrasyonunda Android'den daha iyi degil.

İnan fark etmiyor. S23 karşısında iPhone 11 önerecek kadar kafayı yemediysen birini kullan gitsin.

Android kullanıcısıyım, yeri geldiğinde iOS cihazlarını da severek kullanıyorum.

iOS ve Android kıyasında tamamen kişisel isteklere göre karar verildiğini düşünüyorum. Kim ki "güncelleme, akıcılık" falan diyorsa boş konuşuyor. Android telefonlar da artık 7 sene güncelleme vs. alıyor, ikisi de düz akıcı telefon. iOS daha akıcı diyenler en son S3 mini kullanmış iPhone 15 alınca daha akıcı diyorlar.

Yani hangisi gözünüze hitap ediyorsa, ya da iOS'un ekosistem özelliklerine vs. ihtiyaç duyuyorsanız o sistem sizin için daha iyidir. Benim için Android çünkü kapalı kutu telefon kullanmayı sevmiyorum, çoğu kullanıcı için kapsamlı özelleştirme ve modlama gibi şeyler çok önemli olmasa da benim için önemli.