16 GB seni ve genel kullanıcıları bence en az 3 sene daha çok rahat götürür. 3D modelleme/render işlerine bulaşsaydın 32 GB bile sana yetmez derdim. Çünkü o tarz uygulamalar RAM'i bir depo gibi kullanır, ne kadar varsa o kadarını doldurur. Ama standart bir kullanıcı ve FPS oyuncusuysan 16 GB seni en az 3 sene daha hiçbir sorun yaşatmadan götürür.
Detaylar
Kim cevapladı?1080p için yeterli fakat 2K için çok stutter yapıyor.
Gelecekte ne olur ondan korkuyorum hocam ya.
16 GB seni ve genel kullanıcıları bence en az 3 sene daha çok rahat götürür. 3D modelleme/render işlerine bulaşsaydın 32 GB bile sana yetmez derdim. Çünkü o tarz uygulamalar RAM'i bir depo gibi kullanır, ne kadar varsa o kadarını doldurur. Ama standart bir kullanıcı ve FPS oyuncusuysan 16 GB seni en az 3 sene daha hiçbir sorun yaşatmadan götürür.
Hiç yükseltmem gibi ya.
Gelecekten bahsediyorsak 32 GB şart zaten.
Teşekkürler.
Götürür ama gelecekte garanti değil özellikle Witcher 4 ve GTA 6 gibi oyunlarda takılma yapabilir. Bende zamanında artar diye düşünüp 32 almıştım iyi ki almışım oyunlarda da 20 civarı kullanıyor genelde.
Götürür ama gelecekte garanti değil özellikle Witcher 4 ve GTA 6 gibi oyunlarda takılma yapabilir. Bende zamanında artar diye düşünüp 32 almıştım iyi ki almışım oyunlarda da 20 civarı kullanıyor genelde.
Çok iyi yapmışsınız hocam da ben o tarz oyunlar oynamıyorum ki, 1080p'de FPS oynuyorum o kadar.
Çok iyi yapmışsımız hocam da ben p tarz oyunlar oynamıyorum ki 1080p de FPS oynuyorum o kadar.
Teşekkürler. 1080P'de rahat götürür.
SpeedBeast34
Üstün
Yeni toplayacağım hocam ve dediğin gibi 5-6 yıl hiç değiştirmem ondan korkuyorum zaten.
Teşekkür ederim.
Teşekkürler hocam.
5–6 yıl yükseltmeyeceksen 32 GB al. En mantıklısı 2x16 GB.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
Samung GT-S5611 yazılım yükseltirken "checking baudrate" aşamasında kalıyor
- glitch64bit sürüm
-
-