yusufumm07
Üstün
Yeterli Marvel Spider-Man 2 Tlou Part1 olsun full ayarlarda sorunsuz oynadım laptop için konuşuyorum.
Abarti oyunlar oynamiyorsan 8 GB bile yetiyor. Windows 11 ile kullanıyorum. BF5, Forza Horizon 5 ve FC26'da sorun yasamiyorum. Guncel oynadigim oyunlar bunlar oldugu icin ornek olarak bunlari verdim.
Vallahi ben 1080p de bile Marvel Rivals oynarken PC Total 23GB RAM yiyor. Öyle diyeyim sen anla. 1080p için bile yetmiyor artık yavaş yavaş.
Mesajimi dogru okudugunu ve anladigini dusunmuyorum.
Hocam şöyle diyim 32gb ramim var. O oyun açıkken pc totalde 23 yiyor. Zaten ayrılmış olan bir miktarda oluyor. Yani tam yetiyor gibi bir olay var. Zamanla 32 gb bile yetmemeye başlayacak bu gidişle.Sorunu kısa bir şekilde cevaplıyım evet. İleride belli olmaz ama min 16'nın üstünde RAM isteyen oyun yok şu anda.
8 çoğu oyuna yetmez kral.
Min 16 istemiyor mu o oyun nasıl yetmiyor anlamadım.
Götürür hocam ama 32 gb ram olmasında fayda var.Gelecekte ne olur ondan korkuyorum hocam ya.
Hiç yükseltmem gibi ya.
Hocam şöyle diyeyim 32 GB RAM'im var. O oyun açıkken PC Total'de 23 yiyor. Zaten ayrılmış olan bir miktarda oluyor. Yani tam yetiyor gibi bir olay var. Zamanla 32 GB bile yetmemeye başlayacak bu gidişle.
Yüksekte 25 yiyor düşükte 23 yiyor bir fark ettirmiyor.