Ardasan Becerikli Katılım 1 Mart 2026 Mesajlar 234 Beğeniler 60 4 Nisan 2026 #41 iamnoobhas dedi: Yüksekte 25 yiyor düşükte 23 yiyor bir fark ettirmiyor. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük yüksektir. Belki hiç normal değil çünkü. Belki optimizasyon sorunu vardır. Oyunda iamnoobhas dedi: Yüksekte 25 yiyor düşükte 23 yiyor bir fark ettirmiyor. Genişletmek için tıkla...
iamnoobhas dedi: Yüksekte 25 yiyor düşükte 23 yiyor bir fark ettirmiyor. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük yüksektir. Belki hiç normal değil çünkü. Belki optimizasyon sorunu vardır. Oyunda iamnoobhas dedi: Yüksekte 25 yiyor düşükte 23 yiyor bir fark ettirmiyor. Genişletmek için tıkla...
iamnoobhas Uzman Ağ Büyücüsü Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 665 Çözümler 3 Beğeniler 273 4 Nisan 2026 #42 Ardasan dedi: Çözünürlük yüksektir. Belki hiç normal değil çünkü. Belki optimizasyon sorunu vardır. Oyunda Genişletmek için tıkla... 1080p reis. Oyun optimizasyonu en iyi olan oyunlardan biri. Yeni nesil oyunlar böyle artık. 32 gb ram normalleşecek eskinin 16 sı olacak.
Ardasan dedi: Çözünürlük yüksektir. Belki hiç normal değil çünkü. Belki optimizasyon sorunu vardır. Oyunda Genişletmek için tıkla... 1080p reis. Oyun optimizasyonu en iyi olan oyunlardan biri. Yeni nesil oyunlar böyle artık. 32 gb ram normalleşecek eskinin 16 sı olacak.
Ardasan Becerikli Katılım 1 Mart 2026 Mesajlar 234 Beğeniler 60 4 Nisan 2026 #43 Genelde 16 benim işime yetiyor. Ama dediğin gibi 1 2seneye 32 istemeye başlıyabilir. Oyunlar gene de RAM krizi bitmeden 16'nın üstünde istiyeceklerini pek sanmıyorum. En azından çoğu oyun için bence böyle.
Genelde 16 benim işime yetiyor. Ama dediğin gibi 1 2seneye 32 istemeye başlıyabilir. Oyunlar gene de RAM krizi bitmeden 16'nın üstünde istiyeceklerini pek sanmıyorum. En azından çoğu oyun için bence böyle.