tumu

Başarılı
Yer
Antalya
Arkadaşlar selam,

3 aydır spora devam ediyorum. Program değişecektim, Güray Aydın'ın bugün paylaştığı programa göz attım. Daha sonra da yapay zekaya sordum ve program iyi ama definasyon yaptığın ve açığın olduğu için sana uygun değil şeklinde cevap verdi. Sizin fikriniz nedir?

G9lTklMW4AEnmZx.webp

Her program kişiye göre farklıdır. Sizin yaptığınız şey için özel program yaptırmanız lazım eğer yoksa varsa ona devam edebilirsiniz.

Spor salonunda illaki ücret karşılığında program yapılıyordur bir danışın.

Her program kişiye göre farklıdır. Sizin yaptığınız şey için özel program yaptırmanız lazım eğer yoksa varsa ona devam edebilirsiniz.

Spor salonunda illaki ücret karşılığında program yapılıyordur bir danışın.
Kalorisinden hareketine kadar full yapay zeka kullandım bugüne kadar, faydası da oldu.

Bunu da uyarlatsam nasıl olur sizce?

Arkadaşlar selam,

3 aydır spora devam ediyorum. Program değişecektim, güray aydın'ın bugün paylaştığı programa göz attım. Daha sonra da yapay zekaya sordum ve program iyi ama definasyon yaptığın ve açığın olduğu için sana uygun değil şeklinde cevap verdi. Sizin fikriniz nedir?

Eki Görüntüle 215129

Güray aydın yeni ayet indirmiş bize de uymak düşer. Şaka bir yana fazlasıyla dengeli ve çok iyi program. İster definasyonda ol ister olma yaptığın antrenmanlar aynı olacak zaten. Değişirse ağırlıkların değişir. Bu programı uygulayabilirsin.

Arkadaşlar selam,

3 aydır spora devam ediyorum. Program değişecektim, güray aydın'ın bugün paylaştığı programa göz attım. Daha sonra da yapay zekaya sordum ve program iyi ama definasyon yaptığın ve açığın olduğu için sana uygun değil şeklinde cevap verdi. Sizin fikriniz nedir?

Eki Görüntüle 215129

Pazartesi aynı işlevde 2 göğüs hareketi var salıda 2 curl atıp sonra hammer atılmaz gibi reverse barbell daha iyi olacaktır, ayrıca ücretli program asla yaptırmayın yıl olmuş 2026 program yapmaktan kolay bir şey yok.