Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
İşlemcinin APU desteği varsa, anakarta görüntü kablosu bağlayarak görüntüyü görebilir yani BIOS'a girebilirsin. Fakat aynısını RAM için söyleyemem. RAM olmadan BIOS'a giremezsin.Arkadaşlar, sadece merak ettiğim için soruyorum. Gigabyte H610M K DDR4 anakartlı sistem işlemci, RAM ve ekran kartı olmadan BIOS'a girer mi?
klaizee
Yetkin
İşlemcinin APU desteği varsa, anakarta görüntü kablosu bağlayarak görüntüyü görebilir yani BIOS'a girebilirsin. Fakat aynısını RAM için söyleyemem. RAM olmadan BIOS'a giremezsin.Arkadaşlar, sadece merak ettiğim için soruyorum. Gigabyte H610M K DDR4 anakartlı sistem işlemci, RAM ve ekran kartı olmadan BIOS'a girer mi?
APU yoksa imkansız, APU varsa da imkansız 
klaizee
Yetkin
APU destekli işlemci varsa neden imkansız?
RAM'siz ve işlemcisiz mi?
klaizee
Yetkin
Mesajınızda APU varsa da imkansız demişsiniz, APU varsa bile RAM olmadan imkansız dememişsiniz. Ona istinaden sordum. Ek olarak APU destekli işlemci ile demiştim.
Arkadaşın istediği şey RAM de olmaması ya hocamMesajınızda APU varsa da imkansız demişsiniz, APU varsa bile RAM olmadan imkansız dememişsiniz. Ona istinaden sordum.