Haftada 1 adet sigara içmek çok zararlı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 27621
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 370
  • Etiketler Etiketler
    sigara
Olmaz ama bu, sigaranın yavaş yavaş öldürdüğü gerçeğini değiştirmez.
O kadar doğru bir tabir ki bu. Elbette günde 1-2 paket içen ile haftada 1 veya ayda 1 paket içen arasında fark vardır ama sigara yavaş yavaş öldürüyor kesinlikle. Geçtiğimiz 30 Ağustos'ta bırkatım sigarayı, 1 ayı geçti. 10 yıl içtim ve günlük ortalama 1 paket diyelim. Ayrıca egzersiz de hayatımda hep vardı ve hareketli bir yaşamım vardı. Buna rağmen bırkatıktan sonra anladım ki geç bile kalmışım.
Her zaman risk var. Onu da içme mümkünse. Uzun yıllardır sigara içen biri olarak, tavsiye etmiyorum.
İmkan varsa bırakın hocam. Bırakmış birisi olarak ve farkı bilen birisi olarak söylüyorum.

Allah korusun akciğer kanseri olmamışsınız hocam. Çünkü en bilindik ve ölümcül bir kanser türü kendisi.

Allah korusun akciğer kanseri olmamışsınız hocam. Çünkü en bilindik ve ölümcül bir kanser türü kendisi.
Allah kimseye göstermesin ama en tehlikeli kanser direkt öldürüyor diyebileceğimiz pankreas kanseridir hocam.

Bunun dışında Genetik Şans ve Koruyucu Genetik Faktörler olarak iki etken var. Nadiren de olsa 100 yaşına gelmiş ve halen sigara içen birileri milyonda veya milyarda bir olabiliyor. Yalnız sigara öylesine zararlı bir şey ki genetik piyangoya güvenilip içilmemesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…