Deniz744
Başarılı
O zaman ben kaydımı yaptırayım. Tavsiyeler için teşekkürler hocam ilk zamanlarda deli gibi yiyordum dayanamıyordum şimdi yine eskisine nazaran hiç yiyesim gelmiyor azıcık alıyorum tadımlık bırakıyorum kendimi tutuyorum.
Yaptırın hocam. Spor salonundan çekiniyorsanız da çekinmeyin, bir zamanlar herkes aynı siz gibiydi.
Şöyle düşünün, herkes ana karnından çıkıyor fakat kimsenin kimseyi aşağılama hakkı yok.
Aşağılayanlar da genelde ezik, büzük, ailesinden sevgi görmemiş, keko tiplemeler oluyor.
Kilolu olmanız aşağılanacağınız anlamına gelmez. Spor salonunda herkes kendi halinde takılıyor. Çekinmeyin yani girin içeri suyunuzu alın sporunuzu yapın çıkın.
Tadımlık aldığınız şeker bile vücuda yayılıyor. Tadımlığı da bırakmaya çalışın hocam.
Ayrıca bir diyetisyenle görüşmenizi öneririm, artık diyetisyenler yağ oranınızı ölçebiliyor, boy kilo yağ endeksinize göre en uygun beslenmeyi diyetisyeniniz verecektir. Eee başarıya tırmanan adımlar dikenlidir. Fakat o zirveye çıktığınızda o dikenlerden korkanlar size hayran kalacaktır, o yüzden o dikenlerden korkmadan basamaklardan çıkıp hedefinize ulaşın, siz de güzeller güzeli bir sevgiliniz olsun istemez misiniz? Ya da insanların size iğrenerek değil de özenerek bakmasını? Bunları düşünün. Motivasyonunuz bu olsun.