Gitmeyi düşündüm ama belli sebeplerden dolayı vazgeçtim o yüzden biraz süreye ihtiyacım var. Biyolojik hastalık derken nasıl yani psikolojik bir rahatsızlık değil mi?
Depresyondaki bir kişinin serotonin, dopamin, nöroepinefrin hormonlarının dengesizliği veya düşüklüğü söz konusudur. Dopamin eksikliği sağlıklı düşünememe, haz alamama, dikkat eksikliği gibi şeyler yaşatır. Nöroepinefrin eksikliği uyuşukluk, zevk alamama, dikkat ve motivasyon sorunlarına neden olur. Serotonin ise mutluluk hormonu olup önemli işlevleri vardır. Serotonin düşüşü hayatın anlamını kaybetmiş hissi, ölüm düşünceleri gibi şeylere neden olur. Ayrıca hipotalamus hacimsel olarak küçülür.
Hipotalamus, vücut ısısı, açlık, susuzluk, uyku, duygu, cinsel davranış, stres, bağışıklık sistemi ve kan basıncı gibi faktörleri düzenler. Hipotalamus, ayrıca öğrenme, hafıza ve motivasyon gibi bilişsel işlevlere de katkıda bulunur. Hipotalamusun şekli, bir bademe benzer ve boyutu, bir cevizden biraz daha büyüktür. Hipotalamus, beynin limbik sistemi adı verilen bir bölümünün parçasıdır. Limbik sistem, duygu, davranış, motivasyon ve uzun süreli hafıza ile ilgili işlevleri içerir.

Kötü fakat inanılmaz değil. Annem ve sevgilim rahatsız ikisi de birbirinden beter, geçtiğimi sandığım diften kalmışım, sevgilimin rahatsızlığı sebepli muhtemelen 14 şubatta buluşamayacağız bile, 18inde doğum günüm var ona bile nasip olmuyor sanırım, ne güzel Android programlamaya giriyordum ucundan kotlin falan fişman çat diye bölündü. En azından (ya da lanet olsun ki) büt'üm salıya.

Dayanılmayacak mevzular değil. Hallolur hepsi.

Bugünku MSÜ'yu saymayacağim, hastalığıma veriyorum. Geçen pazar 2023 TYT tıpkı basım yaptım, 94, 75-95, 25 geldi.
AYT'm TYT'me nazaran daha iyi.

Sabah erken kalkın gününüzü verimli geçirin, başka tavsiye veremem çalışmak zorundasınız.

Hocam derse nasıl odaklanırım belki 2 forumdanda 3 ay için ban ve sosyal medya silmeyi düşünüyorum teknoloji bağımlısı olmuşum. Benim de sınavdan sınava değişiyor TYT benim de o civar kazık gelirse tabii 80'lere düşüyor.

Hocam derse nasıl odaklanırım belki 2 forumdanda 3 ay için ban ve sosyal medya silmeyi düşünüyorum teknoloji bağımlısı olmuşum. Benim de sınavdan sınava değişiyor TYT benim de o civar kazık gelirse tabii 80'lere düşüyor.
Kısıtlayarak olacağını düşünmüyorum ben, 1 hafta yüksek saatlere alışırken sancılı oluyor sonra alışıyor bünye.