Detaylar
Kim cevapladı?Captain Levi
Yetkin
Bu sözlere inanan varsa elimde satılık 3 köprü var.
Bu tamamen milletin aklıyla dalga geçmekten başka hiç bir şey değil. Şu tarz saçma sapan açıklamaları gördükçe saf kin ve öfke kusasım geliyor. Gerçekten el ele vererek ülkeden soğuttular bizi. Şu açıklamada bile gururum inciniyor benim.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Cumhurbaşkanı bir şey söyler, aradan kısa bir süre sonra dışişleri bakanı başka bir şey söyler. Sonumuz hayrolsun. Galiba birbirlerine trip atıyorlar.
Cumhurbaskani kesin konustu. Gitmeyecek dedi. Fidan ise gitmeli dedi. Arada celisme yok. Biri kesin konusmus birisi bence boyle olmali diye fikir belirtmis. Fidan da kesin gidecek deseydi o zaman sikinti olurdu.
Bu tamamen milletin aklıyla dalga geçmekten başka hiç bir şey değil. Şu tarz saçma sapan açıklamaları gördükçe saf kin ve öfke kusasım geliyor. Gerçekten el ele vererek ülkeden soğuttular bizi. Şu açıklamada bile gururum inciniyor benim.
Multecilerin kalmasini isteyenler ve multeciler Reis'in aciklamasina guvenerek Reis'e oy atacak. Multecilerin gitmesini isteyenler "Ula Reis'in basa getirdigi Bakan gitsinler diyo demek ki gidecekler." diyerek yine Reis'e oy atacakalr.
Son düzenleme:
Pek şaşırmam açıkçası, çünkü geri kalmışlığın azımsanmayacak kadar çok olan komedi gibi bir ülkede yaşıyoruz.Multecilerin kalmasini isteyenler ve multeciler Reis'in aciklamasina guvenerek Reis'e oy atacak. Multecilerin gitrmesini isteyenler "Ula Reis'in basa getirdigi Bakan gitsinler diyo demek ki gidecekler." diyerek yine Reis'e oy atacakalr.
- Makaleler
- 4
Ben mi göndereyim onları?
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-