Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İyi sosyaller diliyorum, Hakimler genel olarak ayda ne kadar maaş almaktadır? İnternette sabit bir şey bulamadım ve diğer siteler arası maaş farkı çok yüksek. Biri 110K derken diğeri 50K diyor. Arkadaşım için soruyorum. Bu alanda bilgisi olan arkadaşlar varsa onların da yazmasını isterim. Şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
Merhaba. 1. sınıfa ayrıldıktan sonra maaşlar çok artmakta. Yeni başlayan bir hâkim/savcı adayı 50-60 bin ile başlarken, adaylıktan sonra 80 civarı ile başlanıyor. 1. sınıfa ayrılmak, meslekte uzun bir süre çalışmak demek. Buradan sonra da maaş 150'yi geçiyor.
Merhaba. 1. sınıfa ayrıldıktan sonra maaşlar çok artmakta. Yeni başlayan bir hâkim/savcı adayı 50-60 bin ile başlarken, adaylıktan sonra 80 civarı ile başlanıyor. 1. sınıfa ayrılmak, meslekte uzun bir süre çalışmak demek. Buradan sonra da maaş 150'yi geçiyor.

Çözüm
Merhabalar, cevabınız için teşekkür ederim.