Wraith Esports Hakkında güncel olarak ne düşünüyorsunuz?

Hocam, yakın zamanda ben de çok araştırma yaptım. Bana Razer DeathAdder Essential tam geliyordu elime. 2 hafta önce Aula SC680 aldım, bu daha küçük ama güzel oturuyor. Bir bakın derim, güzel mouse. Tek sıkıntısı, orijinal driver'ı kablosuz modda algılamıyor. Forumdan bir arkadaş atmıştı driver'ı, onu indirdim, sorunsuz çalışıyor.

Wraith'i ünlü eden swar zaten ondan sonra yoldaki dilenci teyzeye bile sponsor oldular, teyze Wraith levhası koymuş önüne sponsorlu dileniyor.

Çok mecbur kalmadıkça uğrayacağım bir site değil.

Valorant profosyonel oyuncuların oran olarak en çok kullanılan modellerinden birisi. Kötü değil kesinlikle alınabilir. Lakin ben artık Pixart sensörlerinden şaşmayacağım. Razer modellerde geliştirilmiş Pixart sensörler kullanıyor, ama nedense bana çok hızlı geliyor, özellikle köklü markalar hala hafif mouselar üretmiyor, kendime Attack Shark R5 3950 Ultra sensör aldım ve 39 gram. Özellikle hafif olması çok hoşuma gitti. Bence artık köklü üretici firmalarında artık hafif mouselar üretmesi gerek. Genel olarak mouse üreticilerin ürettiği mouselar bu yönde ilerlerken Logitech ve Razer hala 60 gramlarda takılıyor.

O zaman Wraith zarını tekrar atıyoruz, çok kolay fikir değiştiriyorum.

O zaman Wraith zarını tekrar atıyoruz, çok kolay fikir değiştiriyorum.
Valla ben de çok araştırdım ve Wraith sitesinden çıkış yapamadım Daha sonra genel olarak Attack Shark'tan memnun olanları gözlemleyince başka sitelerde araştırdım bu markayı sadece ve Amazon.tr üzerinden satın aldım markaya ait bir modeli..

Senin eline iade edilmıs 2. el gelse sen ne yapardın?

Nedensiz bir şekilde mouse pad almak istediğim bir firma ama kötü yorumları yayınlamamaları ve iade konusunda çıkardıkları sıkıntılar nedeniyle çekindiğim de bir firma.

Zamanında içerik üreticilerine verdikleri reklamlarla deli gibi satış yapan bu firma çoğu zaman ürünlerinin arkasında durmadı. Bunu bile bile bu markadan asla alışveriş yapılmamalı.

Nedensiz bir şekilde mouse pad almak istediğim bir firma ama kötü yorumları yayınlamamaları ve iade konusunda çıkardıkları sıkıntılar nedeniyle çekindiğim de bir firma.
Kötü yorumların yayınlanmaması bile inanılmaz şüphe uyandırıyor ya.

Senin eline iade edilmıs 2. el gelse sen ne yapardın?
Dost çok uzun yazmak istemediğim için tek bir şey söylüyorum, bu mantığa göre internetten hiçbir şekilde ürün almaman lazım o zaman, doğru mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…