Tam olarak bunu yaşıyorum şu an. Napayım mesela herkesten akıl istiyorum. 18-8Cm ele sahibim, Viper V3 Pro büyük geliyor. Elime uygun mouse bir tek Wraith sitesinde var. Steelseries-Corsair mouse'larını kullanmak istemiyorum. Tamamen çaresizlik. 3 Gündür mouse araştırmaktan patlamak üzereyim..
Hocam, yakın zamanda ben de çok araştırma yaptım. Bana Razer DeathAdder Essential tam geliyordu elime. 2 hafta önce Aula SC680 aldım, bu daha küçük ama güzel oturuyor. Bir bakın derim, güzel mouse. Tek sıkıntısı, orijinal driver'ı kablosuz modda algılamıyor. Forumdan bir arkadaş atmıştı driver'ı, onu indirdim, sorunsuz çalışıyor.

Dediğin kişi SWAR değil mi? İçinin temizliği yüzüne vurmuş, 10 numara çocuk bence ama adım gibi eminim o da sevmediği ürünleri önerip milletin kötü ürün almasına vesile oluyor sponsorluklar yüzünden bence.

Wraith'i ünlü eden swar zaten ondan sonra yoldaki dilenci teyzeye bile sponsor oldular, teyze Wraith levhası koymuş önüne sponsorlu dileniyor.:cry:

Ne yapacağız başkan, kıçı kırık bir mouse için 3 gündür delirdim, tüm bu olumsuzluklara rağmen Wraith mouse zarına girmek mi yoksa büyük gelse de başıma dert açılmayacağını bildiğim için Viper V3 Pro alıp devam etmek mi?
Valorant profosyonel oyuncuların oran olarak en çok kullanılan modellerinden birisi. Kötü değil kesinlikle alınabilir. Lakin ben artık Pixart sensörlerinden şaşmayacağım. Razer modellerde geliştirilmiş Pixart sensörler kullanıyor, ama nedense bana çok hızlı geliyor, özellikle köklü markalar hala hafif mouselar üretmiyor, kendime Attack Shark R5 3950 Ultra sensör aldım ve 39 gram. Özellikle hafif olması çok hoşuma gitti. Bence artık köklü üretici firmalarında artık hafif mouselar üretmesi gerek. Genel olarak mouse üreticilerin ürettiği mouselar bu yönde ilerlerken Logitech ve Razer hala 60 gramlarda takılıyor.

Valorant profosyonel oyuncuların oran olarak en çok kullanılan modellerinden birisi. Kötü değil kesinlikle alınabilir. Lakin ben artık Pixart sensörlerinden şaşmayacağım. Razer modellerde geliştirilmiş Pixart sensörler kullanıyor, ama nedense bana çok hızlı geliyor, özellikle köklü markalar hala hafif mouselar üretmiyor, kendime Attack Shark R5 3950 Ultra sensör aldım ve 39 gram. Özellikle hafif olması çok hoşuma gitti. Bence artık köklü üretici firmalarında artık hafif mouselar üretmesi gerek. Genel olarak mouse üreticilerin ürettiği mouselar bu yönde ilerlerken Logitech ve Razer hala 60 gramlarda takılıyor.
O zaman Wraith zarını tekrar atıyoruz, çok kolay fikir değiştiriyorum. :D

O zaman Wraith zarını tekrar atıyoruz, çok kolay fikir değiştiriyorum. :D
Valla ben de çok araştırdım ve Wraith sitesinden çıkış yapamadım :p Daha sonra genel olarak Attack Shark'tan memnun olanları gözlemleyince başka sitelerde araştırdım bu markayı sadece ve Amazon.tr üzerinden satın aldım markaya ait bir modeli..

Kusursuz site, Amazon'dan bile memnun olmayanlar var; hiçbir zaman tam anlamıyla herkesi memnun edemezsin. Fakat bu Wraith sitesinden 10 kişi alışveriş yapıyorsa, 5'i pişman. Sorun yaşanması çok muhtemel bir site. 1 yıldır alışveriş yapmam. THH seni haklı bulsa bile, müşterisini zor durumda bırakmak için her şeyi yapan bir site. Sanki çekişmeli bir boşanma sürecindeki çift gibi davranıyorlar. Ambalajı açılan bir ürün iade alınamaz gibi basit akıl oyunları yapıyorlar (Ambalajı açmadan içinden ne çıkacağını nereden bileceksin? Direkt iade almıyoruz yaz). Bunu bile kötü niyete yorumluyorum.

Bir mouse almaya karar verdim ve Wraith dışı alternatifim yok; mecbur alışveriş yapmak zorundayım. Artık daha ilgililer, politikalarını değiştirdiler vs. diyorlardı son zamanlarda. Sizin son günlerdeki fikriniz nedir, Wraith'ten alışveriş yapmaya değer mi?
Senin eline iade edilmıs 2. el gelse sen ne yapardın?

Kusursuz site, Amazon'dan bile memnun olmayanlar var; hiçbir zaman tam anlamıyla herkesi memnun edemezsin. Fakat bu Wraith sitesinden 10 kişi alışveriş yapıyorsa, 5'i pişman. Sorun yaşanması çok muhtemel bir site. 1 yıldır alışveriş yapmam. THH seni haklı bulsa bile, müşterisini zor durumda bırakmak için her şeyi yapan bir site. Sanki çekişmeli bir boşanma sürecindeki çift gibi davranıyorlar. Ambalajı açılan bir ürün iade alınamaz gibi basit akıl oyunları yapıyorlar (ambalajı açmadan içinden ne çıkacağını nereden bileceksin? Direkt iade almıyoruz yaz). Bunu bile kötü niyete yorumluyorum.

Bir mouse almaya karar verdim ve Wraith dışı alternatifim yok; mecbur alışveriş yapmak zorundayım. Artık daha ilgililer, politikalarını değiştirdiler vs. diyorlardı son zamanlarda. Sizin son günlerdeki fikriniz nedir, Wraith'ten alışveriş yapmaya değer mi?

Nedensiz bir şekilde mouse pad almak istediğim bir firma ama kötü yorumları yayınlamamaları ve iade konusunda çıkardıkları sıkıntılar nedeniyle çekindiğim de bir firma.

Zamanında içerik üreticilerine verdikleri reklamlarla deli gibi satış yapan bu firma çoğu zaman ürünlerinin arkasında durmadı. Bunu bile bile bu markadan asla alışveriş yapılmamalı.

Nedensiz bir şekilde mouse pad almak istediğim bir firma ama kötü yorumları yayınlamamaları ve iade konusunda çıkardıkları sıkıntılar nedeniyle çekindiğim de bir firma.
Kötü yorumların yayınlanmaması bile inanılmaz şüphe uyandırıyor ya.

Senin eline iade edilmıs 2. el gelse sen ne yapardın?
Dost çok uzun yazmak istemediğim için tek bir şey söylüyorum, bu mantığa göre internetten hiçbir şekilde ürün almaman lazım o zaman, doğru mudur?