jackarmis 30

Başarılı
Kusursuz site, Amazon'dan bile memnun olmayanlar var; hiçbir zaman tam anlamıyla herkesi memnun edemezsin. Fakat bu Wraith sitesinden 10 kişi alışveriş yapıyorsa, 5'i pişman. Sorun yaşanması çok muhtemel bir site. 1 yıldır alışveriş yapmam. THH seni haklı bulsa bile, müşterisini zor durumda bırakmak için her şeyi yapan bir site. Sanki çekişmeli bir boşanma sürecindeki çift gibi davranıyorlar. Ambalajı açılan bir ürün iade alınamaz gibi basit akıl oyunları yapıyorlar (Ambalajı açmadan içinden ne çıkacağını nereden bileceksin? Direkt iade almıyoruz yaz). Bunu bile kötü niyete yorumluyorum.

Bir mouse almaya karar verdim ve Wraith dışı alternatifim yok; mecbur alışveriş yapmak zorundayım. Artık daha ilgililer, politikalarını değiştirdiler vs. diyorlardı son zamanlarda. Sizin son günlerdeki fikriniz nedir, Wraith'ten alışveriş yapmaya değer mi?

Wraith'den çöp bile alınmaz hocam, paranızla rezil olursunuz.
Bunu tecrübe ettim, gördüğüm her Wraith konusuna aynısını yazarım, ekşi sözlük dahil her platformlarda kötülerim, biraz da çaresizlik ve onay arayışıyla konu açtım. Mouse için alternatifim yok. :D Son zamanlarda düzeldiğini, politika değişikliği vs. yaptıklarını söylüyorlardı.

Sanırım bu iade politikalarındaki tek şanslı insan benim, Ace Series Poron değiştirdim RS7 Air değiştirdim daha bir kere sıkıntı çıkmadı.
Sıkıntıları var ama en azından daha yaşamadım yani.

Kusursuz site, Amazon'dan bile memnun olmayanlar var; hiçbir zaman tam anlamıyla herkesi memnun edemezsin. Fakat bu Wraith sitesinden 10 kişi alışveriş yapıyorsa, 5'i pişman. Sorun yaşanması çok muhtemel bir site. 1 yıldır alışveriş yapmam. THH seni haklı bulsa bile, müşterisini zor durumda bırakmak için her şeyi yapan bir site. Sanki çekişmeli bir boşanma sürecindeki çift gibi davranıyorlar. Ambalajı açılan bir ürün iade alınamaz gibi basit akıl oyunları yapıyorlar (Ambalajı açmadan içinden ne çıkacağını nereden bileceksin? Direkt iade almıyoruz yaz). Bunu bile kötü niyete yorumluyorum.

Bir mouse almaya karar verdim ve Wraith dışı alternatifim yok; mecbur alışveriş yapmak zorundayım. Artık daha ilgililer, politikalarını değiştirdiler vs. diyorlardı son zamanlarda. Sizin son günlerdeki fikriniz nedir, Wraith'ten alışveriş yapmaya değer mi?
İade tarafında kötü niyetli olan bir firma. Mouse tarafında vesaire rakibi az olduğu için alınabilir bence hala.

Zamanında çok övüldü diye ve piyasaya göre ucuz diye tercih ettim. Klavye, mouse, mouse pad aldım. Klavye W75 daha ilk senesini doldurmadan W tuşu takılmaya başladı, parmağımı çekip basmam gerekiyor ve kaç kere ölmeme sebep oldu oyunda. Destek ekibine yazdım üzerinden 1 ay geçti ve hiç kimse dönüş yapmadı, destek ekibi de rezalet. Mouse pad ise poron masaya iyi yapışır diye aldım ve asla yapışmıyor. Mouse u ilk düşürmemde tabanı üstü ile ayrıldı yerine oturttum bir şekilde. İlk fırsatta satıp Superlight 2 aldım, aldığım en iyi kararlardan biriydi. Kaç kere sert düşürmeme rağmen bana mısın demiyor. İade politikaları zaten sırf insanları caydırıp iadeden vazgeçirmeye dayalı. Sabrı olan gider THH ile uğraşır iadesini her türlü alır.

Son düzenleme:
İade tarafında kötü niyetli olan bir firma. Mouse tarafında vesaire rakibi az olduğu için alınabilir bence hala.
Tam olarak bu çaresizliği yaşıyorum, mouse için alternatif yok. Logitech ve Razer'ın bazı kriterlere uygun mouse'u yok. Steelseries-Corsair vb. gideceğine Wraith mouse'ları daha ilgi çekici geliyor ister istemez.

Zamanında çok övüldü diye ve piyasaya göre ucuz diye tercih ettim. Klavye, mouse, mouse pad aldım. Klavye W75 daha ilk senesini doldurmadan W tuşu takılmaya başladı, parmağımı çekip basmam gerekiyor ve kaç kere ölmeme sebep oldu oyunda. Destek ekibine yazdım üzerinden 1 ay geçti ve hiç kimse dönüş yapmadı, destek ekibi de rezalet. Mouse pad ise poron masaya iyi yapışır diye aldım ve asla yapışmıyor. Mouse'u ise ilk fırsatta satıp Superlight 2 almıştım, mouse u ilk düşürmemde tabanı üstü ile ayrıldı yerine oturttum bir şekilde. İlk fırsatta satıp Superlight 2 aldım, aldığım en iyi kararlardan biriydi. Kaç kere sert düşürmeme rağmen bana mısın demiyor. İade politikaları zaten sırf insanları caydırıp iadeden vazgeçirmeye dayalı. Sabrı olan gider THH ile uğraşır iadesini her türlü alır.
Mouse ne almıştın? Bu yorumdan sonra tamamen vazgeçtim ya bu siteden alışveriş yapmaktan... Elimize büyük gelse de Viper V3 Pro'ya yöneleceğiz, yapacak bir şey yok...

Sanırım bu iade politikalarındaki tek şanslı insan benim, Ace Series Poron değiştirdim RS7 Air değiştirdim daha bir kere sıkıntı çıkmadı.
Sıkıntıları var ama en azından daha yaşamadım yani.
Kendi ürünlerini iade alıyorlarmış artık. O politika değişmiş. Ama RS7 konusunda iade almaları şaşırttı.

Mouse ne almıştın? Bu yorumdan sonra tamamen vazgeçtim ya bu siteden alışveriş yapmaktan... Elimize büyük gelse de Viper V3 Pro'ya yöneleceğiz, yapacak bir şey yok...
VXE R1 Pro almıştım, o dönem herkesin önerdiği bir mouse. Benim kullandığım süreçte ikiye ayrılması dışında bir problem olmadı ancak internette bir kaç kişide takıldığını vesaire görmüştüm.

Bu firma önce mouse inceleme videosu yapan bir YouTuber ile tanındı. Daha sonra Twitch yayıncılarına cam mousepad, mouse, gibi donanımlar hediye ederek reklam yaptı, şimdi maşallah depoları 500 metre kare kadar ve ağzına kadar bilgisayar parçaları dolu :) Reklamı iyi yaptılar gerçekten. Tıpkı söz de oyuncu koltuğu üreten bir iki firma gibi...Benim başıma hiç sorun gelmedi çünkü hiçbir şey anlamadım, ama gerçekten sorun yaşayan çok kullanıcı oldu. Kutu açılımına bile kafayı takmışlar. Ben N11'den bile yakın zaman önce monitör alıp iade ettim. Amazon kalitesinden bahsetmiyorum bile. Bunlar ise bir mouse'un kutu açılmasından bahsediyor. Evet biraz kozmetik yönleri ilgilendiren donanımlar ama mouse klavye gibi ürünlerin iadesi çoğu alışveriş sitesinde oluyor.