Michael Myers'ın oyunu çıkacak ama bence başarılı olamaz; çünkü DBD'deki gibi bir çeşitlilik yok, sadece tek bir harita ve tek bir katil olacak. The Texas Chain Saw Massacre ve Friday the 13th: The Game gibi bir sonu olur diye düşünüyorum. Sizce?

DBD ile aynı zevki aldığınız oyun varsa yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı mekanikler olursa, devamlı destek alırsa DBD'yi geçer. İnsanlar DBD'den sıkıldı. Hep aynı mekanik, gen yap kapı aç git. Orada benzin doldurma gibi farklı elementler de olacak diye biliyorum. Ama DBD'yi bitiremez, o konuda netim.
Veteranları çok fena oynadığı için yeni oyuncu da kazanamıyor artık. Zevki yok gerçekten. Dediğiniz gibi kemik kitle oyunu kesinlikle bırakmayacaktır. Onlar günün 25 saati oyundalar.

Hardcore fanlar için 20 saatlik bir eğlence olur, sonra Steam Charts verilerinde 500 anlık oyuncuya düşer. DBD'yi tahtından edecek tek şey, DBD 2'dir.

DBD bence tek başına tüm slasher oyunlarını alıyor. Friday the 13th: The Game bir tek sevdiğim seriydi, o da kapandı.

Şu Friday the 13th ilk çıktığı zamanlar ne yaygara koparmıştı ya burada sayılan oyunları hep oynamak istedim nasip olmadı ama tutmamasının sebebi ne acaba? Halloween'in mekaniğini biraz farklı yapmaları lazım katil veya kurban herhangi birisinde ustalaşan tüm elleri dalga geçe geçe almaması lazım şans faktörleri olacak zorlayıcı olacak. DBD'de mesela katil 4 pro oyuncuya karşı hiçbir şey yapamıyor anca mal mal koşuyor mapte. Gameplay videosunda gördüğüm oydu en azından yorumlar da o minvalde.

Şu friday the 13th ilk çıktığı zamanlar ne yaygara koparmıştı ya burada sayılan oyunları hep oynamak istedim nasip olmadı ama tutmamasının sebebi ne acaba? Halloween'in mekaniğini biraz farklı yapmaları lazım katil veya kurban herhangi birisinde ustalaşan tüm elleri dalga geçe geçe almaması lazım şans faktörleri olacak zorlayıcı olacak. DBD'de mesela katil 4 Pro oyuncuya karşı hiçbir şey yapamıyor anca mal mal koşuyor haritada. Gameplay videosunda gördüğüm oydu en azından yorumlar da o minvalde.

DBD leş.

Hardcore fanlar için 20 saatlik bir eğlence olur, sonra Steam charts verilerinde 500 anlık oyuncuya düşer. DBD'yi tahtından edecek tek şey, DBD 2'dir.

Ama DBD bu kadar katili survivoru varken 2.oyunu neden yapsınlarki lisanslarla uğraşsınlar peki sence halloween oyunu kendi çapında başarılı olur mu?