Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Ben mesela kendimden yola çıkacak olursam, böyle hikâyesi olan ama bir noktada gıcıklığa bağlayan oyunları bitiremiyorum ve bunu 3 ayrı oyunda yaşadım:

• Heavy Rain
  • Fahrenheit
  • Judgesim

Heavy Rain’i neredeyse bitirmiştim. Ancak oyun, PC’de öyle bir optimize edilmiş veya edilmeye çalışılmış ki bitiremedim. Fahrenheit’ı sanırım anlatmama gerek yok. Şu konuya bakarsanız ne demeye çalıştığımı anlarsınız. Judgesim zaten başlı başına kanser. Oyunda öyle bir noktaya geldim ki Event’i reddetmeme rağmen bir kere daha aynı Event geldi. Reddedince oyun “Game over” oluveriyor. Vallahi gerçekten benim uzun bir süre hikâyeli oyunlardan uzak durmam lazım. Peki ya sizin başınıza bu tarz bir şey geldi mi?

Death Stranding: Her seferinde o fırtına gibi olan şeyle uğraşmaktan bıkmıştım. Yol falan yapıp işleri düzene koymuştum ama yeterli değildi. 2. oyunu oynayacağım yine de.
Horizon Forbidden West: İlk oyunu çok severek oynadım bitirdim ama bunun hikayesi sarmadı.

Red Dead Redemption 2. Çevremdeki insanlar bana savaş suçu işlemişim gibi baksalar da bu oyunu henüz bitirmedim. İlk karlı sekanstan sonra oyunu bir sebepten dolayı kapattım ve bir daha açmadım.

Death Stranding: Her seferinde o fırtına gibi olan şeyle uğraşmaktan bıkmıştım. Yol falan yapıp işleri düzene koymuştum ama yeterli değildi. 2. oyunu oynayacağım yine de.
Horizon forbidden West: İlk oyunu çok severek oynadım bitirdim ama bunun hikayesi sarmadı.

Forbidden West hikaye kısmında daha iyi hocam. Her ne sebepten bıraktıysanız mutlaka bir şans daha verin hocam.

Ben mesela kendimden yola çıkacak olursam, böyle hikâyesi olan ama bir noktada gıcıklığa bağlayan oyunları bitiremiyorum ve bunu 3 ayrı oyunda yaşadım:

• Heavy Rain.
  • Fahrenheit
  • Judgesim

Heavy Rain'i neredeyse bitirmiştim. Ancak oyun, PC'de öyle bir optimize edilmiş veya edilmeye çalışılmış ki bitiremedim. Fahrenheit'ı sanırım anlatmama gerek yok. Şu konuya bakarsanız ne demeye çalıştığımı anlarsınız. Judgesim zaten başlı başına kanser. Oyunda öyle bir noktaya geldim ki Event'i reddetmeme rağmen bir kere daha aynı Event geldi. Reddedince oyun “game over” oluveriyor. Vallahi gerçekten benim uzun bir süre hikâyeli oyunlardan uzak durmam lazım. Peki ya sizin başınıza bu tarz bir şey geldi mi?

Red Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077 ve Dying Light 2. RDR'de 95 saat falan var cp 20 saat, DL 2 ise 40 saat. Önce PC'm bozuldu sonra aldığım laptopu iade ettim. En son aldığım cihaz değişim red yiyip iade oldu RDR 2'yi bitirememek içimde kaldı.

• Heavy Rain
  • Fahrenheit
  • Judgesim

Heavy Rain’i neredeyse bitirmiştim. Ancak oyun, PC’de öyle bir optimize edilmiş veya edilmeye çalışılmış ki bitiremedim. Fahrenheit’ı sanırım anlatmama gerek yok. Şu konuya bakarsanız ne demeye çalıştığımı anlarsınız. Judgesim zaten başlı başına kanser. Oyunda öyle bir noktaya geldim ki Event’i reddetmeme rağmen bir kere daha aynı Event geldi. Reddedince oyun “Game over” oluveriyor. Vallahi gerçekten benim uzun bir süre hikâyeli oyunlardan uzak durmam lazım. Peki ya sizin başınıza bu tarz bir şey geldi mi?
The darkness 2 oyunun save cloud var diye steame güvendim %50 de sildim tekrar yükledim. Ve save ortada yoktu. :D